Gå till innehåll

al@j

Medlem
 • Innehållsantal

  201
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

196 Utmärkt

Om al@j

Senaste besökare till profilen

624 profilvisningar
 1. Jag använder mig av Chrome och det står lika dant som hos dig. Du klickar bara på undertexter engelska autogenererad och engelska dyker upp, klicka en gång till och det dyker upp översätt automatiskt och ett flertal språk står till ditt förfogande. Hoppas att detta är till någon hjälp.
 2. Jag vet inte hur ni bär er åt, men jag har inga problem med att få Svensk text. Genom att klicka på helskärm samt välja autogenererad text Engelska så dyker det även upp välj automatisk textning och där kan man välja Svenska bland en hel del andra språk. Genom att ta bort eller sänka ljudet så går det alldeles utmärkt att följa Ivor Cummins. Lycka till.
 3. al@j

  Fasta är kasst!

  Något av det bästa med massor av info som ALLA borde läsa för att förbättra sin hälsa samt förstå varför dagen industritillverkade mat är vansinnigt ur hälsosynpunkt.
 4. Bara så viktigt att tycka om sig själv.
 5. al@j

  Äta gräs

  Är näringsmässigt mycket bättre för vår kropp. För 70 år sedan spannmålsuppföddes inte våra kor och det fanns fortfarande näring i vår jord.
 6. al@j

  Äta gräs

  Under alla omständigheter inget som är bra för vår hälsa samt även dåligt för djuren.
 7. Satt det fast smörpaket på kroppen ? Nu blir jag förvirrad.🙃
 8. Så när du ställer dig på vågen så är du inte kokt, eller?🙃
 9. Benbuljong är bra källa till många nyttigheter, även kalcium. https://kurera.se/darfor-ska-du-dricka-benbuljong/
 10. al@j

  Trädgårdstråden

  Ge dom lite öl, sniglarna alltså. https://www.expressen.se/leva-och-bo/fanga-mordarsniglar--med-hjalp-av-en-ol-falla/
 11. al@j

  Trädgårdstråden

  Har du testat att äta sniglar? https://www.expressen.se/leva-och-bo/gor-det-sjalv/skadedjur/kasta-inte-bort-mordarsniglarna-at-upp-dem/ Skaffa dig ankor. De äter sniglar. https://www.expressen.se/leva-och-bo/gor-det-sjalv/skadedjur/sakerna-du-inte-visste-om-mordarsniglar/ Expertråd. Vässa spaden och ge dig ut på jakt.
 12. Denne unge trevliga man kommer att göra livet till ett helvete för sina patienter utan att han har en aning av hur hans utbildning är anpassad för att passa Läkemedelsindustrins vinstintressen och har inget att göra med sjukas välmående. Sanningen är skrämmande. https://www.metabolhalsa.se/2020/07/05/varfor-dor-lakare-tidigare/
 13. Även en liten dos blir troligtvis så småningom för mycket för kroppen att klara av. Så det bästa är att hålla sig borta från det farliga. Släng mobiltelefonerna och använd djungeltrummor eller röksignaler för kommunikation.🙃
×
×
 • Skapa nytt...