Jump to content

Jan

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Skåne

Jan's Achievements

(2/7)

17

Reputation

 1. Jan

  Giftig lax?

  Sill och makrill är alltid vildfångad. Även torsk till 99% Så länge det finns någon som kan och vill fiska den. Myndigheter och andra grupper gör tyvärr allt för att det inte ska finnas något småskaligt fiske kvar.
 2. Jag tycker ditt förslag är välskrivet och bra. Det där med mannagrynspudding känner jag igen från äldreboende i Malmö. Där serveras ofta mannagrynspudding, makaronipudding, risgrynspudding och annat skräp. Är detta mat till unga och gamla? Dessa behöver näringstät mat eftersom dom äter ganska små portioner. Proppa inte barnen och de gamla fulla med billiga kolhydrater som höjer blodsockret. På ett äldreboende är måltiderna dagens höjdpunkt (eller borde vara det) då det inte händer mycket annat under dagen. För barnen gäller det att orka hela skoldagen och det gör man inte på snabba kolhydrater och ett svängande blodsocker.
 3. Någon som vet hur kroppen reagerar på sk sockerfria tuggummi, ger det mycket insulinpåslag?
 4. Jag får inte några mail när någon skriver i trådar som jag följer.
 5. Är det någon här som provat Ketonix utandningsmätare? Vad tyckte ni?
 6. Jan

  Bloggnytt

  Det har fungerat automatiskt innan och det fungera inte även om man uppdaterar sidan. Det är inte så troligt att det enbart beror på webbläsaren, jag har två datorer båda med Win7 en med IE10 och en med IE11 båda visar samma. Har funkat hela tiden ända tills för några dagar sedan. Har testat med Google Chrome och det är samma. Lite trist då jag följer inläggen varje dag
 7. Jan

  Bloggnytt

  Det kom en uppdatering men sedan verkar det som det hängt upp sig igen. Nu ligger det kvar på: Hur 17 kan jag misslyckas och Att äta biff är som att röka
 8. Jan

  Bloggnytt

  Samma här, har varit så några dagar. Inget uppdateras. Kör Win7 med IE10
 9. Att man illustrerar barns övervikt med godis och pasta är väl ett steg i rätt riktning
 10. På Vitaminvaruhusets hemsida står det att den innehåller kokosolja.
 11. Och desto fler som äter LCHF desto klokare blir svenska folket
 12. Då hade jag direkt tittat i almanackan om det inte var 1 april.
 13. Köttskatt verkar helt otroligt dumt Det hade nog varit bättre för miljön om folk kunde lära sig att inte kasta så mycket mat. En stor del av ökningen beror nog på att man bara slänger istället för att använda resterna. Blir det köttbullar över kastar men dessa istället för att ha till lunch nästa dag. Har bäst före datum passerats med en dag så kastar man även det inte är något fel på köttet, det står faktiskt "bäst före" inte "bör kasseras efter"
×
×
 • Create New...