Jump to content

Jan

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jan

 1. Sill och makrill är alltid vildfångad. Även torsk till 99%

  Så länge det finns någon som kan och vill fiska den.
  Myndigheter och andra grupper gör tyvärr allt för att det inte ska finnas något småskaligt fiske kvar.

  • Like 4
 2. Jag tycker ditt förslag är välskrivet och bra.

  Det där med mannagrynspudding känner jag igen från äldreboende i Malmö. Där serveras ofta mannagrynspudding, makaronipudding, risgrynspudding och annat skräp. Är detta mat till unga och gamla? Dessa behöver näringstät mat eftersom dom äter ganska små portioner. Proppa inte barnen och de gamla fulla med billiga kolhydrater som höjer blodsockret. På ett äldreboende är måltiderna dagens höjdpunkt (eller borde vara det) då det inte händer mycket annat under dagen. För barnen gäller det att orka hela skoldagen och det gör man inte på snabba kolhydrater och ett svängande blodsocker.

  • Like 5
 3. Har jag levt i villfarelsen att bloggnytt funkar automagiskt? Hur mycket har man missat?

  För inte kan det väl bero på webbläsaren, då kan man ju ha en helt skev världsbild (och det finns det sannerligen dom som tycker).

  Det har fungerat automatiskt innan och det fungera inte även om man uppdaterar sidan.

  Det är inte så troligt att det enbart beror på webbläsaren, jag har två datorer båda med Win7 en med IE10 och en med IE11 båda visar samma.  Har funkat hela tiden ända tills för några dagar sedan. Har testat med Google Chrome och det är samma. Lite trist då jag följer inläggen varje dag

 4. Samma här. Win 7 med senaste Firefox

  Det kom en uppdatering men sedan verkar det som det hängt upp sig igen. Nu ligger det kvar på: Hur 17 kan jag misslyckas och Att äta biff är som att röka 

 5. Har bloggnytt lagt av? Det fattas nya rubriker både på kostdoktorn och Ett sötare blod (bara dom jag kollat).

  Samma här, har varit så några dagar. Inget uppdateras. Kör Win7 med IE10

 6. Köttskatt verkar helt otroligt dumt :ph34r: 
  Det hade nog varit bättre för miljön om folk kunde lära sig att inte kasta så mycket mat. En stor del av ökningen beror nog på att man bara slänger istället för att använda resterna. Blir det köttbullar över kastar men dessa istället för att ha till lunch nästa dag. Har bäst före datum passerats med en dag så kastar man även det inte är något fel på köttet, det står faktiskt "bäst före" inte "bör kasseras efter"

  • Like 1
×
×
 • Create New...