Gå till innehåll

Björn Ekholm

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

14 Neutral

Om Björn Ekholm

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Absolut det kan jag göra. Men jag tycker mig som sagt också märka att tarmen fungerar bättre utav fettet utblandat i teet så det är ett starkt skäl till att fortsätta med det. Det kan ju vara inbillning förstås vad vet jag?
 2. Och om någon undrar så ja, jag vill ha fett i teet för att hålla mig mätt mellan måltiderna plus att jag har fått för mig att tarmen fungerar bättre om man får i sig flytande fett. Bara en teori men tycker mig märka det själv.
 3. Men jag har trots allt testat nu en tid med rapsolja i teet på jobbet och det funkar. Dock känns det som att smöret jag testade innan rapsoljan mättade bättre? Undrar varför? Kan det ha något med skillnaden i sammansättningen av fettsyrorna att göra månntro?
 4. Jodå det är bara det att man då måste komma ihåg att ta med sig något bestick att karva av en bit av smöret varje gång man ska ha det. Det var där skon klämde egentligen.
 5. Ok, kanske bättre att hålla sig till smör då.
 6. Ja, nä, det var väl mest det här med upphettning jag hade misstankar om. Om oljan blir dålig på något sätt om den blandas ner i varm vätska. Tänkte om det berodde på det att man inte hittar något om olja i kaffe eller te. Att jag frågar beror egentligen på att på jobbet tycker jag det är bökigt med ett smörpaket varje gång man ska gå till automaten och fylla på temuggen. Tänkte då att en flaska oliv eller rapsolja vore mycket smidigare. Hälsningar Björn
 7. Hej. Jag undrar om det går lika bra att hälla en skvätt olivolja eller rapsolja som smör eller kokosfett i teet? När man googlar på detta framkommer inget om sådan olja i kaffe eller te nämligen. Hälsningar Björn Ekholm Grimsås
×
×
 • Skapa nytt...