1992

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om 1992

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Yes, 27 år. Så sant och bra att påminna sig om fertiliteten. Vill ju gärna ha barn någon dag
 2. Tack för svar!! Yes, det enda som stör mig är bukfettet och det stör mig enbart ur ett ytligt perspektiv.... Har även gjort hälsokontroller och vet att jag ligger bra i alla värden (lite högt HDL enligt kontrollanten men jag håller inte med henne:))
 3. Tusen tack! Jag är definitivt Endomorf. Så egentligen är det bara att fortsätta som jag gör och försöka få till mindre stress och bättre sömn i vardagen Alternativt köra lite mindfulness och lära älska och acceptera en själv som man är!
 4. Hej! Jag har problem att gå ner de sista kilona och går lätt upp i vikt om jag inte sköter mig. Skulle verkligen vilja bli av med bukfett och för första gången i mitt liv få en platt mage! Jag äter liberal LCHF (har svårt att äta strikt då jag är en social ätare), kör 16:8 fasta varje dag och tränar 4-5 dagar i veckan (styrka, cardio och yoga), försöker även få 8h sömn varje natt. Jag är kvinna, 162 cm, väger 52 kg och skulle vilja gå ned till 50/49kg och få till en platt mage. Testar längre fasta emellanåt men det hjälper inte så mycket. Har ni några tips eller synpunkter på vad jag gör fel? Mvh,