Jump to content

Gunilla Haglöf

Medlem
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gunilla Haglöf's Achievements

(2/7)

25

Reputation

 1. Var köper ni följande matvaror, ister, talg, grishjärtan och andra inälvor ni som bor i närheten av eller i Göteborg? Jag har inte råd att köpa från Gröna gårdar eller tex färdiga burkar från Fett och flott. Förut hade min ICA och Willys ovanstående varor, men inte längre tyvärr. Ister från Sverige från ca 35:- kilot. Jag skall börja med Carnivore snart och vill förbereda maten innan jag börjar.
 2. Som sagt har helt missat svaren på denna tråd. Det som hänt är följande: symtomfri från Psoriasis artrit (men om jag äter tex mejeri, grädde ost eller liknande eller andra varor jag inte tål i flera dagar, då kommer symtomen tillbaka så det gäller att vara strikt) ingen nickelallergi längre benen och fötterna som jämt svullnade under dagen,oc( jag måste använda stödstrumpor är smala hela dygnet magen är mycket bättre, har många problem med den, men den är som sagt mycket bättre nu mitt oregelbundna hjärta har också lugnat ner sig, var längesen det slog ojämnt. Men ska ändå göra ett bandspelar-EKG nästa vecka för säkerhets skull. mitt blodtryck har också gått ner, men tar fortfarande blodtrycksmedicin har kunnat minska mina morfintabletter rejält Jag ska snart börja med Carnivore för att som jag kan bli ännu bättre. Har sju autoimmuna och två neurologiska plus artros lite överallt, så en del att jobba med.
 3. Oj jag har helt missat svaren på denna tråd. Jag tar 4 mg C-vitamin ochöven D-vitamin dagligen. Jag håller på med amalgamsanering och därför Tar jag många tillskott, rekommenderade av Tandhälsoförbundet. Men kanske ska öka dosen C-vitamin?
 4. Jag har ätit Keto sedan 29 september. Men inte kommit in i ketos. Jag har en läkare som är utbildad inom Fun med. Han säger att det beror på mina sjukdomar, att min snabbsänka, CRP är 29. Beroende på min inflammerade kropp och mage. Jag har ätit AIP/Paleo i 3,5 år pga många autoimmuna sjukdomar, innan Keto. Tänkte att Keto kunde hjälpa mig med vikten, men också att bli friskare, läka mage och kropp. Så jag tänkte skippa att äta så mycket fett, äta mejerifri (tål inte mejeri förutom ghee) LCHF blir det då. Eller tror ni att det är bättre att köra på 80E% fett för att läka tex magen? Eller är allt fett bara för att just komma i ketos och gå ner i vikt?
 5. Jag använder äggmjölk i kaffet, gjort på ghee och ägg. Men kan absolut öka fettet i kaffet.
 6. Tack för svar! Jag har tålamod, men det har gått 3 månader nu. Frågan är om någon sjukdom/medicin kan förhindra att man kommer i ketos?
 7. Jag har ätit AIP/paleo sen juli-16. Men 28 september bytte jag till Keto, och har varit strikt. Jag äter ghee, men är annars mejerifri. Äter enligt detta: Energiprocent Fett 80-90 E% Protein 10-15 E% Kolhydrater 0-5 E% Mängd Fett 150-200 g Protein 50 g Kolhydrater Max 20 g Och det är ju meningen att man ska komma i ketos. Jag har en blodsocker och -ketonmätare, så vet säkert att jag inte gjort det. Jag vet sen innan att man kan gå upp i blodsocker om man har feber. Men nu var det en som sa att det kan vara svårt att komma i ketos om man har andra sjukdomar, något jag har. Är det någon som är insatt och vet om det är så? Att vissa sjukdomar kan göra så att det är svårare att komma i ketos?
 8. Tack för svar! Vet inte hur jag ligger till med kalcium och magnesium just nu. Gjorde en Hälsokontroll XL, i nov 2018, på Werlabs, då låg de inom referens. Jag tar många kosttillskott, jag håller på att göra en amalgamsanering och detta är Tandvårdsskadeförbundets rekommendationer, om man ska göra en sådan: A-vitamin, B-komplex, B-12 injektioner, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, Magnesium, Selen, Zink, De andra har min läkare rekommenderat, mest för min mage, men även stärkande, Alpha plus Kvinna, för oss över 50. Bitterstern, bittra örter som är bra för magen, Elexir enzymer, probiotika FOS, Fruktooligosackarider, Wild oregano oil, Omega 3.
 9. Alltså TACK för alla svar, jättetacksam! Det kanske blir ordning på denna kroppen också.
 10. Tack för svar! Jag vet inte hur jag har det med serotonin. Men min läkare (som är insatt och tror på både i AIP/paleo och Keto) har skrivit ut Melatonin, som jag hämtade ut idag. Jag har också hört att det kan bli bättre med kolhydrater. Jag håller mig under 20 g kolhydrater. Äter i snitt 55 g protein/dag, Är multisjuk och har många problem med magen. Jag blir sämre av grädde, ost, smör, men tål ghee. Gör äggmjölk av ghee, ägg och vatten, smakar som 3% mjölk.
 11. Tack för svar! Jag har ätit strikt sen den 29 sept. Här är gårdagens intag. Har ätit AIP/paleo i 4,5 år innan, så det har bara blivit striktare. Äter bara kött, fisk och ägg, inga bönor eller liknande. ovanjordgrönsaker, inga mejerier som grädde, ost, smör mm, får magproblem då, men kan äta ghee.
 12. Tack för svar! Min mens slutade 2009, bara pang bom och sen har jag aldrig haft några problem. Jag är född -59, så snart 62 år.
 13. Tack för svar! Jag är multisjuk, och har blivit mycket bättre med AIP/paleo, men vill se om jag kan bli ännu bättre. Och så är jag överviktig, och har Lipödem. Det ska bli bättre med ketokost.
 14. Tack för svar! I natt, eller rättare sagt i morse somnade jag tjugo över fem, vaknade innan halv nio (har en smart Watch, därför vet jag precis). Jag är definitivt påverkad av den lilla sömn jag får. Jag sov så himla bra innan jag började med Keto.
 15. Hej miss i nassen! Här ligger jag sömnlös. Jag har ätit AIP/paleo i 4,5 år. Men har bytt till Keto/strikt LCHF. Sen jag började med Keto, så sover jag sämre. Jag håller mig till denna modell: Energiprocent Fett 80-90 E% Protein 10-15 E% Kolhydrater 0-5 E% Mängd Fett 150-200 g Protein 50 g Kolhydrater Max 20 g Någon mer som inte kan sova efter strikt LCHF/Keto?
×
×
 • Create New...