Gå till innehåll

Gunilla Haglöf

Medlem
 • Innehållsantal

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om Gunilla Haglöf

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag har ätit Keto sedan 29 september. Men inte kommit in i ketos. Jag har en läkare som är utbildad inom Fun med. Han säger att det beror på mina sjukdomar, att min snabbsänka, CRP är 29. Beroende på min inflammerade kropp och mage. Jag har ätit AIP/Paleo i 3,5 år pga många autoimmuna sjukdomar, innan Keto. Tänkte att Keto kunde hjälpa mig med vikten, men också att bli friskare, läka mage och kropp. Så jag tänkte skippa att äta så mycket fett, äta mejerifri (tål inte mejeri förutom ghee) LCHF blir det då. Eller tror ni att det är bättre att köra på 80E% fett för att läka tex magen? Eller är
 2. Jag använder äggmjölk i kaffet, gjort på ghee och ägg. Men kan absolut öka fettet i kaffet.
 3. Tack för svar! Jag har tålamod, men det har gått 3 månader nu. Frågan är om någon sjukdom/medicin kan förhindra att man kommer i ketos?
 4. Jag har ätit AIP/paleo sen juli-16. Men 28 september bytte jag till Keto, och har varit strikt. Jag äter ghee, men är annars mejerifri. Äter enligt detta: Energiprocent Fett 80-90 E% Protein 10-15 E% Kolhydrater 0-5 E% Mängd Fett 150-200 g Protein 50 g Kolhydrater Max 20 g Och det är ju meningen att man ska komma i ketos. Jag har en blodsocker och -ketonmätare, så vet säkert att jag inte gjort det. Jag vet sen innan att man kan gå upp i blodsocker om man har feber. Men nu var det en som sa att det kan vara svårt att komma i ketos om man har andra sjukdomar, någ
 5. Tack för svar! Vet inte hur jag ligger till med kalcium och magnesium just nu. Gjorde en Hälsokontroll XL, i nov 2018, på Werlabs, då låg de inom referens. Jag tar många kosttillskott, jag håller på att göra en amalgamsanering och detta är Tandvårdsskadeförbundets rekommendationer, om man ska göra en sådan: A-vitamin, B-komplex, B-12 injektioner, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, Magnesium, Selen, Zink, De andra har min läkare rekommenderat, mest för min mage, men även stärkande, Alpha plus Kvinna, för oss över 50. Bitterstern, bittra örter som är bra för magen, Elexir
 6. Alltså TACK för alla svar, jättetacksam! Det kanske blir ordning på denna kroppen också.
 7. Tack för svar! Jag vet inte hur jag har det med serotonin. Men min läkare (som är insatt och tror på både i AIP/paleo och Keto) har skrivit ut Melatonin, som jag hämtade ut idag. Jag har också hört att det kan bli bättre med kolhydrater. Jag håller mig under 20 g kolhydrater. Äter i snitt 55 g protein/dag, Är multisjuk och har många problem med magen. Jag blir sämre av grädde, ost, smör, men tål ghee. Gör äggmjölk av ghee, ägg och vatten, smakar som 3% mjölk.
 8. Tack för svar! Jag har ätit strikt sen den 29 sept. Här är gårdagens intag. Har ätit AIP/paleo i 4,5 år innan, så det har bara blivit striktare. Äter bara kött, fisk och ägg, inga bönor eller liknande. ovanjordgrönsaker, inga mejerier som grädde, ost, smör mm, får magproblem då, men kan äta ghee.
 9. Tack för svar! Min mens slutade 2009, bara pang bom och sen har jag aldrig haft några problem. Jag är född -59, så snart 62 år.
 10. Tack för svar! Jag är multisjuk, och har blivit mycket bättre med AIP/paleo, men vill se om jag kan bli ännu bättre. Och så är jag överviktig, och har Lipödem. Det ska bli bättre med ketokost.
 11. Tack för svar! I natt, eller rättare sagt i morse somnade jag tjugo över fem, vaknade innan halv nio (har en smart Watch, därför vet jag precis). Jag är definitivt påverkad av den lilla sömn jag får. Jag sov så himla bra innan jag började med Keto.
 12. Gunilla Haglöf

  Sömnlös

  Hej miss i nassen! Här ligger jag sömnlös. Jag har ätit AIP/paleo i 4,5 år. Men har bytt till Keto/strikt LCHF sen september. På paleo sov jag kanonbra, somnade i tid och vaknade utvilad. Men sen jag började med Keto, så kan jag inte sova. Jag håller mig till denna modell: Energiprocent Fett 80-90 E% Protein 10-15 E% Kolhydrater 0-5 E% Mängd Fett 150-200 g Protein 50 g Kolhydrater Max 20 g Någon mer som inte kan sova efter strikt LCHF/Keto?
 13. Tack Cederulla! Det var ju väldigt mycket billigare än tex Apotea. Dör kostade de 349:- för 10 st stickor.
 14. Tack Peter! Du har handlat härifrån förstår jag. Det var ju väldig skillnad på pris. Det tål verkligen att tänkas på.
 15. Tack Borje! Det är mycket att lära sig känner jag. Urinstickor låter ju billigare, och som du skriver man kan ju jämföra då och då med blod. Då går det inte åt så många 30:-:s stickor. Och man kanske inte behöver mäta varje dag. Jag har köpt Martina Johanssons bok Keto, har börjat läsa den. Och får väl förkovra mig i ämnet lite först.
×
×
 • Skapa nytt...