Gå till innehåll

Ewa

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

14 Neutral

Om Ewa

 • Rank

 1. Oj, jag som trodde det var bra med mycket vatten! Tack för tipset ska dra ner på det direkt! Som du säger magen blir ju väldigt svullen när jag dricker den mängden, de dagarna som jag inte får i mig så mycket så svullnar jag inte så mycket. Ja ett glas vin är ju inte helt fel.
 2. Ja det kan ju vara ostrullarna som sätter käppar i hjulet, ska ta bort dom. Grekisk Yoghurt har jag inte börjat äta än så det är inget jag kan dra ner på, men tack för tipset. Ja dessa ägg.... Tack för ditt svar!
 3. @MariaFTidigare åt jag både bröd, pasta, ris och potatis samt smörgåsar. Nu äter jag inget av det längre, Ibland Rootpasta istf vanlig pasta, har Oopsi i frysen men som jag knappt har ätit. I början skrev jag in allt i appen Lifesumappen och hamnade då på ca 5-15 kh/dag. Har nu dragit ner på ägg och vispgrädde men äter fortfarande ost, gärna i rullar med bregott,. En typisk dag kan se ut så här ungefär: Frukost ost/skinkrullar med bregott/oopis med pålägg och bregott. Lunch. Lax med broccolimos/ kött med vitlökssmör och kokt blomkål. Middagen är oftast liknande lunchen (Har matlåda till jobb så drf blir det oftast rester till lunch). Skulle jag vara hungrig där emmellan vilket inte är så ofta nu för tiden så blir det tex en avocado eller ngn skiva ost. Tidigare ägg m majonäs men är sååå trött på ägg nu haha. Dricker ca 2-3 liter vatten/dag och har dragit ner på vinet. Försöker gå några kvällspromenader ett par ggr i veckan. Som sagt jag tycker jag gör allt rätt men förstår att ngt är fel, eller att jag helt enkelt får låta kroppen bestämma när jag ska börja gå ner i vikt. 8-10 kilo är ju dock en del som ska bort, förstår om det hade rört sig om 3-4 kilo. Tackolov gillar jag LCHF så kommer fortsätta äta så.
 4. @MariaFjag var runt 40-45 år när jag var i klimakteriet. Har dock lyckats gå ner efter det, men nu sitter kilona som berget. Men jag kämpar vidare, trivs med LCHF och hoppas min kropp snart fattar att den ska släppa loss några kilo på mig!
 5. @cederulla Jag är 53 år, har dock varit i klimakteriet för många år sedan.
 6. Ja hälsovinsterna är jättebra! Jag är 1,72 och väger idag 78-79 kg och vill helst väga 68-69 men kommer bli nöjd om jag kommer ner till 70 kg.. Tycker bara det är tråkigt att jag inte ens går ner något alls utan står helt stilla. Äter ju veckomenyerna härifrån, strikt.
 7. Det är ju knappast dagligen jag dricker vin och inga stora mängder. Magen försvann efter drygt en vecka. Jag följer kostschemat men ingen viktminskning, men det är bara att nöta på. Hade dock önskat att det gick lite fortare...
 8. Hej! Jag började med LCHF för några veckor sedan (inne på v7) och har bla följt 2-veckors utmaningen. MEN jag går inte ner i vikt. Förstår att det är olika från person till person. Första veckan gick jag upp 2 kilo, mindre kul, veckan därpå så var min mage så svullen så jag såg ut att vara gravid i 9:e månad (inte heller kul) Sen har magen försvunnit, äter inget mellan måltiderna och jag tycker min värk har blivit bättre. Så det är ju bra hälsovinster. MEN jag har ca 8 kg som jag vill bli av med. Har ett stillasittande jobb men går ca 4-5 km några dagar i veckan. Njuter av vitt vin och följer nu menyerna här inne enl Strikt schema. TIPS på vad jag kan göra för att få igång min viktminskning? Har en andedräkt som en död råtta men enl stickorna (vet att de ej är helt tillförliga) men där är jag inte ens i närheten av ketos.
 9. Ewa

  Appen

  Undrar även om de olika färgerna på recepten, om man vill äta strikt vilken färg ska jag då använda mig av? Tacksam om ngn vill svara.
 10. Ewa

  Appen

  Har precis laddat hem appen till min iphone men den finns bara på engelska? Någon som vet hur jag får den på svenska?
×
×
 • Skapa nytt...