Ulrika Åberg

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

10 Neutral

Om Ulrika Åberg

  • Rank
    Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Precis vad jag fått till mig från annat håll; det handlar om hur vi andas ut! 🙂
  2. fick också den infon från en fd kollega (bio-kemist), att det inte gm födan går att påverka.
  3. Hej, det är ingen "skola" jag fick höra från en kollega som "bas-fastar" nån gång om året och då undviker HELT försurande mat och säger sig må toppen efteråt. Det här är det jag tycker är stressigt VAD är rätt och hur sjutton ska man veta i all denna djungel med mat och kost-råd? Min kollega som är på väg mot att bli helt vegan tycker det är toppen medan jag själv just inhandlat receptböcker för KETO. Även Sanna Edhin (som ju väl får anses vara en inflyteserik och kunnig person - väl?) förespråkar att hjälpa ph:t på traven (med bikarbonatkur bla). Men om det nu är så att det är förmätet att tro att man ska kunna påverka kroppens ph-värde gm kost, varför finns det då så många tips och tricks... argh… stress är bara förnamnet..
  4. En fråga; har förstått att LCHF är bra för väldigt mycket (blodsocker, vikt, mm mm ) men hur får man ihop LCHF maten (ägg, fisk, kött och mejeri) med att äta basiskt? Alla de exempel som finns i parentesen är ju försurande mat för PH-värdet? Räcker det att ta en tesked bikarbonat varje morgon för att motverka försurningen och sen fortsätta äta LCHF-igt eller?? Hälsningar från en konfunderad..