Gå till innehåll

Haisuli

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om Haisuli

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Så då borde jag helt enkelt inte vara i ketos ännu? Ätit max 20 g kolhydrater /dag jättelänge nu ju. Skapligt frisk, men behöver gå ner ett gäng kilon. Ja, äter mycket spenat, ruccola och liknande. Ska kika efter det märket! Jodå, blomkål hör till favoriterna. Men tycker snabbt att kolhydraterna springer iväg där med, likaså med broccoli. Kanske jag som gillar grönsaker för mycket!
 2. Men är det alltid så, att man luktar? Eller finns det undantag till regeln? Okej, ingen fara att gå över ibland då. Jadu, jag gillar ju inte oliver och därmed inte olivolja, så inte så mycket. Men försöker börja, gillade inte avokado innan heller. Gör ju egen majonnäs som funkar och testade göra majonnäs på smör. Älskar ju grönsaker men det blir ju inga mängder om man ska hålla sig under 20 gram kolhydrater. Angående olja. Är det olivolja och typ avokadoolja som är de bästa oljorna? Rapsolja? Solros?
 3. Just den beskrivna ketolukten är jag dock utan, enligt partner med. Jag har svårt att hålla mig till den mängden protein ändå! Använder lifesum och den appen säger 75g protein för mig, vilket jag ofta går över. Frågan är hur mycket det gör? Jag gillar ju sås (och gillar tyvärr inte majonnäs) så saknar liksom grädde, creme Fraiche eller färskost. Ett kokosfett blir inte riktigt såsigt liksom. Finns det nån bra gräddersättning som inte smakar kokos?
 4. Hej! Jag har ätit keto i ca fyra veckor. Innan det uteslöts mycket kolhydrater, men var inte strikt. Har köpt ketonstickor för urin (vet att de inte är tillförlitliga) som visar hög del ketoner i urinen. Allt man läser är att när man är i ketos så luktar man illa ut munnen, stämmer det? Jag har inte märkt av det alls. Betyder det att jag inte är i ketos? Går lite för ofta över den mängd protein som ska intas, läser även här och vissa säger att det är en dåligt, vissa säger att man ej behöver vara rädd för glukoneogenes. Nån som har tankar? Mejeri! Äter grädde, ost, färsk
×
×
 • Skapa nytt...