Jump to content

Carolina

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Carolina's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

2

Reputation

 1. Carolina

  Leptin

  Intressant.. tack!
 2. Carolina

  Leptin

  Hej! Är ny här. Är det någon som har kunskap om hormonet leptin? Jag har på många ställen läst om hur högfettskost "förstör" när det gäller leptin. Jag har precis kommit ut ur min keto flu , och så läser man sånt här.. . Tack på förhand
 3. Elinor, tack för dina råd! Jag äter generöst med ägg också. Äter även mycket broccoli och spenat. Jag kör intermittent fasta 95% av tiden och äter i princip alltid bara två gånger om dagen. Jag tar tillskott i form av fiskolja (ej veg.... ), b vitamin komplex, b12 (lågt värde), zink, kalium, magnesium samt en multivitamintablett. Ja, det är nog en bra idé att lägga till hampafrö och kanske mandel och valnötter! Vad tror du om haricots verts och vaxbönor? Mina två favoriter!
 4. Tack, MariaF, nej inte alls!! Jag suger åt mig all information! Jag äter inte längre några spannmål överhuvudtaget mjölk dricker jag heller inte alls. På sin höjd kan jag äta en skål A-fil med lchf müsli. Men det är väldigt sällan. Det enda undantaget jag gör är att jag tar fiskolja. (Kanske inte kan kalla mig vegetarian..) just för fetterna. B12 tar jag kr att jag hade värdet lite i underkant. Jag har hållit på med HIIT (tabata) och trivs med det jättebra. Inte tunga grejer men det är till nära max för mig! Ska absolut kolla.
 5. Tack! Håller koll helt enkelt! Jag är inte fixerad vid att gå ner väldigt fort, vilket jag förut var. Jag är inte särskilt aktiv men planerar att bli det om någon vecka, tills jag är helt fettanpassad. Stressar måttligt . Sover bra! Det enda är att jag har läst, på flera ställen, att inte äta för mycket mejeri. Att det kan göra viktnedgången mer långsam än den behöver vara. Epigenetik lär jag mig gärna mer om! Ska tillägga att jag äter lite bär då och då, inga mängder men ändå.
 6. Hej! Jag har precis (lite mindre än en månad) börjat käka keto för att jag behöver minska min fettmassa men också för att jag mår bra på keto. Har sett lite förändring på vågen, troligen vätska men ändå! Jag är vegetarian och äter ganska varierat. Olika ostar som halloumi, feta, mögel, färsk mm. samt andra mejeriprodukter med låg kolhydrathalt, ägg i olika former och majonnäs, smör kokosolja avokado och lite, lite nötter. Generöst med ovanjord grönsaker. Min fråga är, om jag äter mejeriprodukter som en av mina huvudsakliga intag, bromsas viktnedgången av det? Kan man äta för mycket mejeri? Med tanke på att jag är vegetarian. Tack!
×
×
 • Create New...