Sniffe

Medlem
 • Innehållsantal

  18
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

39 Bra

Om Sniffe

 • Rank

Senaste besökare till profilen

35 profilvisningar
 1. Just det på tal om böcker så sa Jason i intervjun att han är på gång med en ny bok om cancer. Hur lång tid kan det ta innan den kommer ut på svenska?
 2. Handlar mest om Fungs medicinska historia och hur han hjälpt sina patienter. Varför han började tvivla på insulin och hur han upptäckte effekterna av fasta och ketgen kost.
 3. Ja det märks inte när man ser olika debatter i media men går man in på partiernas hemsida kan man hitta en del anmärkningsvärda saker. (Liberalerna) Mer GMO till folket? "Vad vi äter spelar stor roll för hur vi mår. Och hur vår mat och våra livsmedel produceras spelar stor roll för klimatet och miljön. Allt fler väljer mat som både är mer hälsosam och har mindre klimatpåverkan. Det behövs ett hållbart kretslopp där näringen går från jord till bord och sedan tillbaka till jorden. Bioteknik (GMO) kan bidra till bättre skördar och näringsinnehåll." (Miljöpartiet) Starkare växtskydd. Hade varit bra om dom talat om hur det ska gå till/vilka metoder de vill nyttja. "I ett förändrat klimat riskerar problem med skadedjur och växtsjukdomar att öka. Miljöpartiet vill ha ett starkare växtskydd utan skadliga bekämpningsmedel." (Centerpartiet) Vil se en tydlig, obligatorisk klimatmärkning av livsmedel. Hur skulle detta hjälpa folkhälsan?
 4. Ja lever har ju mycket mer näring än andra delar av djuret och grönkål är den näringsrikaste (?) bladgrönsaken.
 5. Detta var en bra nyhet. Intressant att följa hur väl dom lyckas. https://www.svt.se/nyheter/engelsk-halsooffensiv-mot-den-tidsinstallda-fetmabomben Kolla 17:20 in i sändningen https://www.svtplay.se/video/27427505/rapport/rapport-27-juli-19-30?start=auto
 6. Är det inte vanligtvis så att protein mättar bättre än kolhydrater och fett? Majonäs (åtminstånde fabrikstillverkad) är nästan inget protein och nästan bara fett.
 7. Sniffe

  Fasta är kasst!

  Hur mycket fastade våra förfäder och vilka slutsatser kan vi dra från det?
 8. Sniffe

  LCHF magar

  https://www.swedishpaleo.se/lackande-tarm/
 9. Man kan börja med att läsa på innehålsförteckningen. Finns produkter som är ren askorbinsyra medans brustabletter med cvitamin kan innehålla en massa onödigt. Här är ett exempel på innehållet i en brustablett, Surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumbikarbonat), askorbinsyra, maltodextrin, sötningsmedel (natriumcyklamat, natriumsackarinat, sorbitol), arom, färgämne (riboflavin-5'-fosfat).
 10. Kanske detta kan vara intressant för dig. https://podcasts.nu/avsnitt/food-pharmacy-podden/125-autoimmuna-sjukdomar-skoldkortelsjukdom
 11. https://www.paleoskafferiet.se/supersnabb-barsylt/
 12. Sniffe

  Äta gräs

  Förmodligen för att det är mest ekonomiskt.
 13. Sniffe

  Äta gräs

  Detta ser verkligen motbjudande ut men hur bra/dåligt kan det vara för hälsan egentligen? https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/maskinen-som-kan-lata-manniskor-ata-gras
 14. Vet inte vad jag ska tro om Gundry. Olivolja må vara bra men är det guds gåva till mänskligheten?
 15. Såg den för något år sedan och visst är den bra.