Jump to content

Irre Lundström

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Irre Lundström's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

8

Reputation

 1. Han har tagit blodprov som inte visar något. För att vara på säkra sidan så tycker de inte att föräldrarna skall ta några risker utan vänta tills läkarna kan göra provokationstest under kontrollerade former. Jag som mormor är mjölkprotein intolerant, mamman är inte testad men har liknande symtom som mig. Dietisten är gratis. Han har bara fått mejeriprodukter 2 ggr med samma resultat, kaskadspyor.
 2. Vi väntar med att testa get, får och buffelmejerier tills han får göra undersökningen på sjukhus då han är mellan 1 och 2 år, onödigt att framkalla kaskadkräkningar, och eventuella andra problem.
 3. Barnet är hel ammat i 6 månader och när han sen skulle få börja med smakprover med potatis och smör så kaskadspydde han inom 2 timmar. Bara reaktion vid den maten. Får lyssna med dietisten vad de har att säga. Prov är taget men visar inget, men det ska tydligen ändå kunna vara allergi/intolerans som de ska kolla noggrannare på sjukhus mellan 1-2 års ålder. Tills dess får vi förutsätta att det är allergi. Han har även lite eksem på lite olika ställen på kroppen.
 4. Tack, jag är helt på det klara med det, tänker ändå att det är bra att få mer information om komjölksallergi och även vad man ska vara uppmärksam på i en innehållsförteckning. Har även hört att man inte ska äta något med soja i.
 5. Jag undrar vad man ska ge en 8 månaders baby för ersättning när man befarar mjölkprotein allergi. Vad är det bästa alternativa ersättningarna? Babyn är under utredning hos allergiläkare och har fått remiss till dietist.
×
×
 • Create New...