Gå till innehåll

Alexander Lindquist

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om Alexander Lindquist

  • Rank
    Nyanländ
  1. Kaffe urlakar kroppen speciellt på kalk. Kaffe är även vätskedrivande och driver ut magnesium ur kroppen. Magnesium krävs för att kalcium skall upptas i kroppen. För att kunna knyta handen krävs kalcium för att kunna öppna den krävs magnesium. Så nej kaffe är det onyttigast du kan dricka. Drick vatten istället, din kropp är 98% vatten.
  2. PALEO är bäst stenålderskost. Urmänniskan åt aldrig mjölkprodukter. Förstår inte varför ni sätter i er smör, grädde osv. När man kan få i sig kalcium, magnesium från nötter och frukter. Mättade fetter är inte bra. LCHF har inte funkat för mig inte heller laktosfri diet det enda som funkar är paleo kost utan mejerier. På stenåldern åt vi allting som naturen gav , fågelägg, kyckling, kött, fisk, nötter, frukt, bär, honung. Kalcium behovet kan man få från dessa. PALEO kaffe är gott , kollagenpulver, snabbkaffe, vaniljpulver, c8 olja mixa ihop det å njut.
  3. Du kan även syra cream fraiche med 1-2 msk kefir eller yoghurt naturell och låta det stå i 36 timmar i rumstemperatur och sedan vispa det till syrat smör. Nu kommer du ställa frågan. Smör på Cream fraiche? Ja det går att göra smör på det!
  4. Ghee är det enda animaliskt fett utan mjölkprotein och laktos. Hur ni än vrider och vänder på att syrad smör skulle varit mjölkprotein fritt kommer aldrig på tanken. För att Ghee ska bli perfekt ur egen synpunkt väljer jag koka på LÅG värme i slowcooker på 6 timmar och det ska småkoka och sköta sig själv. När det är klart tar du endast bort ytakiktet med en sked och använder en soppslev och tar upp ghee till flergångskaffefilter på rengjorda glasburkar. Hur du gör syrad grädde 1-2 msk kefir eller yoghurt naturell lägger du i 9 dl grädde och låt stå i rumstemperatur i 36 t
  5. Varför du reagerat på keso det är inte något nytt. För det första är det vanligt med vegetabiliskt YSTENZYM varpå alla som är allergiska mot mögel får en reaktion av det för det utvinns av citronsyra kemiskt framställt av svartmögel svampen Aspergillus Niger som matas med glukos och melass som utvinns från vete och det är gluten. Och mjölkprodukter och gluten korsreagerar med varandra. GLUTEN skapar läckande tarm KASEIN skapar läckande tarm SOCKER skapar läckande tarm Varför du inte tål öst kan ha med att göra med YSTENZYM att göra och e202 som oftast finns i ost. Go
  6. Kokosgrädde och kokosmjölk är jättegott naturligt sätt läckert till bär och till kaffet. Det innehåller även laurinsyra som omvandlas i kroppen till monolaurin som dödar virus, bakterier, svamp.
  7. Av egen erfarenhet av karragenan intag är att jag efter några timmar får jätteont i magen och mår illa och kallsvettas och kräks, men så fort jag fått ur mig skiten så är det bra igen. Så undvik karragenan om du inte tål det. Och utsätt dig inte för det så att du mår dåligt igen av det. För det misstaget har jag lärt mig att inte äta något med karragenan som jag inte tål.
×
×
  • Skapa nytt...