Gå till innehåll

AnnikaE

Medlem
 • Innehållsantal

  200
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  5

AnnikaE vann senast 17 April 2013

AnnikaE hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

265 Enastående

Om AnnikaE

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1968-05-17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Umeå
 1. Härlig läsning! Hälsan är ju A och O. Jag håller inte koll på kolisarna heller nu. Har lärt mig vad som funkar för mig. Jag har ju egentligen aldrig varit en typisk "lchf-are" utan kört min egen variant. Jag äter både frukt (ofta 1 per dag) och baljväxter (ett par ggr i veckan) och har havremjölk i kaffet (är väl som att svära i kyrkan ). Vissa arbetsdagar blir det dock mest ägglatte till frukost och ostomelett med bea eller fet dressing till lunch och middag. Snabbt och intelligensbefriat, gjort i en handvändning.
 2. Hejsan hoppsan allihop! Long time no see! [emoji2] Här kommer en uppdatering: Fick problem med hälsan och kunde inte motionera. Började jobba på ett ställe där man gjorde baguetter och pastasallader, och så blev det lite provsmakning och lite till och vips pekade vågen uppåt... [emoji849] I två års tid låg jag strax över tresiffrigt och gjorde tafatta försök att komma upp på banan igen. Hälsotjorvet är väck tack och lov och förra året började jag med lite löpning. Sen ett par månader tillbaka så är motivationen här igen. Vem sa att en livskris bara måste vara negativ? [emoji6] Jag
 3. Jag är 40+ , har tyvärr genomgått en gastric bypass (mitt livs sämsta beslut), men hittade tack och lov lågkolhydratkosten och gick ner 66kg på lite drygt ett år. Så visst finns det hopp för dig med! ♥
 4. Jag vägde 149kg när jag började med lågkolhydratkost. Satte 78kg som slutmål, då skulle jag hamna inom normalt bmi. Men när jag var nere på 86kg så kände jag mig klar. Var nöjd med utseende och klädstorlek. Sen gick jag ner 3kg till utan att jag ens försökte och ville verkligen inte gå ner mer då jag nästan såg sjuk ut. I höstas blev det lite för mycket kolisar och på tre månader gick jag upp 8kg. Brallorna satt lite tajtare men jag var nöjd med utseendet ändå. Dock ville jag inte att det skulle sväva iväg åt fel håll så jag striktade upp kosten 1 januari och har nu gått ner hälften av de kilo
 5. Jag kan inte heller ta hög dos MKJ, då mår jag sämre. 800-1500IE håller jag mig till.
 6. Jag gör en större sats äggmjölk och häller upp i små flaskor. Perfekt att ha i kylen och att ta med en flaska till jobbet/skolan till kaffepausen.
 7. Du har bra tänk Emmi, detta fixar du!
 8. Jag hade kämpat mot övervikt i hela mitt vuxna liv och till och med genomgått en gastric bypass utan att lyckas i längden. Lågkolhydratkost och promenader fick mig att tappa 66kg på lite drygt ett år. Och nu har jag hållit vikten i 9 månader utan problem. Så glad att äntligen ha hittat nåt som funkar!
 9. Tack för svar! Rena snårskogen att hålla reda på allt...
 10. Vilka livsmedel innehåller mycket omega6? Mandel vet jag, är det samma med alla nötter/frön? Andra livsmedwl man ska vara försiktig med pga omega6-halten?
 11. Min man gör en gudomlig arabisk lammgryta med massor av kryddor! Lammkött är min absoluta favorit!
 12. 45-årig 11-barnsmamma, 177cm lång. Började februari 2012 med liberal LCHF och promenader, och hade efter drygt ett år gått från 149 till 83kg. Gick ner ganska konstant. Hade 2 platåer som varade ca 3 veckor vardera, annars flöt det som på.
 13. Jag har också skrivit ett inlägg om detta med max antal gilla... Så typiskt tråkigt svenskt! Mer gilla till folket! Bort med maxgränsen!
 14. Välkommen hit, Jensen! Grattis till minus 16kg. Härligt! Jag hade ett bmi på 58 som mest och nu ligger det på 26,5. Det där med att försöka äta bort jobbiga känslor känner jag väldigt väl igen. Du är absolut inne på rätt väg med lågkolhydratkost. Beteendet tar tid att förändra, så känn ingen stress. Keep up the good work!
×
×
 • Skapa nytt...