Jump to content

Marita 2020

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marita 2020 last won the day on November 3 2020

Marita 2020 had the most liked content!

About Marita 2020

 • Birthday 07/25/1957

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Norrtälje
 • Interests
  Pyssla, landet, laga mat, släktforska, våra barnbarn, sy kläder mm,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marita 2020's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

25

Reputation

 1. maken vet nog inte mitt problem eller oxå förträngt det. Jag har nog påpekade några gånger men lagt ner detta. Att gå tillbaks till godiset var nog att jag blev nyfiken att testa skulle jag tro. Men nu vet jag att jag INTE ska testa sött. Och te utan socker o mjölk tar jag inte . Kan lika gärna vara utan. Har bara druckit te en gång nu de senaste dagarna. Saknar inte te alls. Saft har jag inte druckit på flera dagar. Kört med min soda streamer bara vatten. Och de funkar ju bra.
 2. Nu har jag testat i några dagar lchf frukost och lunch. Inte alla dagar.Men för att se skillnaden mellan lchf och vanlig så håller man sig ju mättare med lchf än vanliga. Maken har inte sagt något ännu, han får sitt vanliga. Kommer väl få lite gliringar sen nästa vecka när jag startar upp med strikt. Har inte heller varit sugen på nåt sött dessa dagar. Så de är ju bra. Nu är de bara att köra järnet.
 3. Mitt mål med lchf är ju att få ner vikten och att få bort mitt sötsug, är tyvärr en sockerberoende. Jag vet att lchf funkar med strikt, körde den förra gången och då gick jag ner och fick bort mitt sötsug tills jag hamnade i sockerfällan igen efter 3 månader.
 4. Förra gången jag körde lchf valde jag helt strikt från början. Jag får se hur jag startar de hela. Jag har ju en vecka på mig att träna.
 5. Tack för svaret. Om jag nu ska bestämma mig för att få bort sötsuget så är de lika bra att inte dricka te alls.
 6. Jag har alltid haft socker i mitt te, 1 tsk. och mjölk. Om jag ska börja med lchf vilket sötning ska jag ha i te då? Om jag inte får ha något så är de lika bra att sluta dricka te. Kaffe dricker jag inte alls.
 7. Hejsan på er alla.

  Detta blir min andra gång jag kör med lchf, förra gången var för några år sen mellan januari till mars. Funkade jätte bra tyckte jag tills man ramade in i sockerfällan igen. Jag gjorde en gastric sleeve 2014. Från 104 kg ner till 78 kg. Men nu är jag uppe i vikt igen på 91,7 kg.

  Jag håller på med en 6 veckors period som ska starta den 9/11 till 20/12.

  Jag gick i tidig pension förra sommaren. Men jobbar som timmis ibland. Det här med motion är väl lite si o så med. Gå på gym är inget för mig. Men går gärna på med stavgång.

  Jag har 3 böcker med lchf recept, så här i början ska jag gå efter dom med egna menyer från böckerna. Vi äter mycket vilt hos oss. Jag vet inte om jag ska välja strikt eller måttligt denna gång. Förra gången körde jag hel strikt.

  Ha de gott så hörs vi.

×
×
 • Create New...