Gå till innehåll

Pia Christensen

Medlem
 • Innehållsantal

  40
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Pia Christensen vann senast 10 Februari

Pia Christensen hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

85 Utmärkt

Om Pia Christensen

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack Effie! Läste upp ditt svar, och sa hon inte bara vägrar köpa hon slänger om någon annan köper. Såå har vi råd med klariferat smör eller ska du göra själv?? - Jag gör själv. Vet du vad det är då? - Jag googlar Ja han förstår nog en del av hur jag tänker, jag ska iallafall kolla efter ghee.
 2. Jag läser upp era tips för mannen, och han säjer, margarin! Du behöver inte krångla till allt, folk har stekt i margarin i alla tider. Nja går vi tillräckligt långt tillbaka fanns inte margarin. Phu
 3. Tack! Ska tipsa om kokosolja det finns ju hemma
 4. Jag steker i smör. Pga pandemin är det bara jag som sköter inköp, vägrar köpa margarin. Det blir så bra och gott att steka kött i det. Men min man som inte kan äta helt kött, äter en del korv (jag köper ju den med men med hög kött halt) och ägg han gillar det inte tycker det blir svart, så finns det något bättre ur den aspekten som samtidigt inte är skit? Dela med er av era erfarenheter!
 5. Tack för jättebra svar!! Jo det blev ju mycket kolhydrater, tänkte lite att det inte va så många procent i förhållande till fett. Effekten som blev för mej (om det nu berodde på detta) var ja hur säjer man ett rejält toabesök. Men tror jag lugnar mej med dessa funderingar nuoch går mer på recept, ibland tar jag några dar när jag inte äter på 16 timmar, det funkar bra.
 6. Tack! Då använder jag det som är kvar till sånt. Jag får nog fortsätta med recepten här ett tag till innan jag svävar ut. Någon som vill ge synpunkter på hela måltiden?
 7. Ja är ju inte så van att göra egna recept som är bra lchf men detta åt jag igår, ser ju inte jättefel ut väl? Nästa gång blir det omelett till svampstuvning en, känns som ett säkrare kort.
 8. Tack för svar! Fast det är ju en växt.. som växer över jord. Hittade inget om just bovete när jag sökte här mer än i recept, men inte i Dietdoctors recept. Men såg ju att den innehåller mycket kolhydrater, så jag hoppar det.
 9. Försökt leta men hittar inte svar på detta. Köpte bovetemjöl för hörde att det var bra. Brukar läsa så det innehåller lite kolhydrater men denna gång måste jag ha missat. Innehåller ju mycket kh men därav sockerarter är 0 men antar att det är lika dåligt? Kort o gott är bovetemjöl bra eller dåligt?
 10. Ja det går jättebra, då gör jag så, lägger lite i varje låda och fyller på med nåt smaskigt, så värmer jag allt i micron sedan!
 11. Jag tänker göra lite matlådor i helgen, jag gillar blomkålsris kan man lägga ner det fryst som det är i lådorna och värma tillsammans med exvis kycklinggryta. Tycker att det borde gå men vore kul o höra om någon testat.
 12. Ja det lev en bra helg mysig middag med jättegod entrecote, jag gjorde som pommes frites av kålrot hällde på olivolja och lite salt o in i ugnen vitlökssmör och 1gott glas vin, sen 1 glas till framför brasan skönt o välbehövligt! Jag har haft ont i ena sidan på kroppen flera dagar, kanske sträckt mej när vi hade storstädning på jobb före permittering.. På måndag natt jobb igen men på tisdag hade jag riktigt ont, smörjde med aloe heat lotion och upptäckte då några röda utslag, ringde och sjukskrev mej och fick rådet att kontakta vc det kunde vara bältros men jag ringde de kunde inte ta em
 13. Nä fy va tråkigt! Såg på en liten film på Youtube att möss hade ätit frön, men chiliplantor som kommit upp det är ju värre.
 14. Köttaffären var en riktig höjdare! Väldigt liten o fin, man fick vara max 2 Pers där och först ringde man på en dörrklocka sen fick man gå några meter till en glasdörr där jag blev invinkad. Jag var ensam kund, köpte lite blandat hade blivit tipsad om Vildsvinsfile som skulle va jättegod, det fanns ingen så det fick bli en fin skiva entrecote, lite härliga korvar högrevsfärs och rökt vildsvin. Jag gillade inte det nåt vidare så kanske lika bra att de inte fanns filé. Det var sådana priser så inget man kan köpa varje dag, men som hon sa man får ju hitta på något att unna sej i dessa tider, rikt
 15. Nu är jag ledig enl. schema i 2dagar och sen 3dagar permittering. Idag var det kallt här men sol - 12 mitt på dagen så då blev det en promenad inte så lång 2.55km och inte så fort 32min,men jag kom ut! Sen testade jag en gröt som jag tror är ok. Det var gott o mättande. I morgon blir det sjukhusbesök med sambon och bredvid finns en liten kött o charkaffär som jag hört mycket gott om. Ska se om de har något gott kött, är sugen på en rejäl köttbit kanske nån variant av kålrot i ugn och en riktigt god sås o vin! Har stämt träff hemma med sambon på lördag tror vi behöver det
×
×
 • Skapa nytt...