Gå till innehåll

Pia Christensen

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om Pia Christensen

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vill bara titta in o säja bra jobbat! Med chokladen. Paprika vet jag inte men mycket möjligt att du inte tål.
 2. Hej Casta! Jag är ny på lchf, men gillar att laga mat och kan väl säja att jag är van. Körde lite själv först tog bort pot. pasta ris o socker nästan helt. Gick ner 3.5kg men sen åt jag pasta 1dag och jag åt mycket... Gick ett tag men sen körde jag Diet doktorns lchf utmaning gick ner 2.3kg det tycker jag är klart godkänt! Jag hoppade på erbj. om 1gratis månad men är inte 100% trogen. Märker när jag inte gör veckomatsedlar går det sämre, gör man dem, finns massor recept!, och följer recept känns det väldigt bra o tryggt för mej!
 3. Jag är ju ganska ny här, men har gjort fler portioner och fryst in, vilket underlättar väldigt för mej. Nu tänkte jag göra Fransk löksoppa skulle de funka att frysa den?
 4. Jag har kört Lchf utmaningen, och tycker det är så god o lättlagad mat, jag är ju helt ny på detta tänket, men har gjort fröbröd som jag alltid har i frysen. Gjorde muggchokladkaka m. grädde och lite bl. bär på fars dag. Så jag följer recepten här, har grillad kycklinglår o broccoli som snabbalternativ och ibland nån korv med högt köttinnehåll. Dec. ska nog gå bra, men själva julen kan nog bli lite avsteg, men måttligt
 5. Tack! Ja det där med stress är något jag funderar ganska mycket på nu, jag är en ganska lugn person som inte har känt mej speciellt stressad. Men nu börjar jag förstå att kroppen är stressad och därför har jag haft mycket problem med magen. Provade andningsminuten ( finns på Youtube) med Anna Hallén då fattade jag en del! Så försöker tänka på mej själv nu vad jag behöver. Förstår att du pluggar och vill bara säja kämpa på! beundrar alla som gör det.
 6. Hej Morgonsol! Jag är ny här så vet ju inte din historia. Jag kände för ett tag sen att jag bör ta tag i min hälsa och mej själv. Tog bort nästan allt socker potatis o pasta ris och mjöl. Gick ganska bra, men kände mej lite trött och åt ganska mycket. Åt väl sådär i ett par månader gick ner lite i vikt i början men sen stog jag still. Åt allt sen ett tag. Men så tog jag Lchf utmaningen, det kanske du gjort? Jag tyckte det var jättebra, man får i sej av allt man behöver och behöver inte tänka på allt själv. Mitt sug efter småätande försvann faktiskt. Det är väl mitt råd såhär som nybörjar
×
×
 • Skapa nytt...