Jump to content

Pia Christensen

Medlem
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pia Christensen last won the day on October 2

Pia Christensen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pia Christensen's Achievements

(2/7)

93

Reputation

 1. Majs, jaha det är spannmål, de tänkte jag inte på. Jättebra att du säjer det, det är ju viktig info!
 2. Tack för svar!! Provar göra allt i ett nu så kan jag göra på andra sättet en annan gång.
 3. Hoppas det här är ok i denna avdelningen. Har alltså en fråga om en maträtt jag gillar och tror jag kan laga nu med men med nån justering. 1.Man fräser lök o köttfärs, häller på krossad tomat, majs och hackad paprika, enl.orginalet har man i pastasnäckor kokar tills de blir som de ska sen rör man i riven ost, borde inte detta bli ok lchf om jag tar bort pastan och lägger i grovhackad vitkål? 2Tror ni det blir gott? (Jag tror det, och det ska vara både gott o lättvindigt, och man ska kunna frysa in.) Tror ni det blir godare med något annat? eller vitkål serveras vid sidan av?
 4. Hej! Har inget bra råd men tycker din tråd låter trevlig vill gärna läsa mer är i lite samma läge som du.
 5. Tittar in o säger God morgon alla! Sitter o letar inspiration till en lättare liv.
 6. Tack Effie! Läste upp ditt svar, och sa hon inte bara vägrar köpa hon slänger om någon annan köper. Såå har vi råd med klariferat smör eller ska du göra själv?? - Jag gör själv. Vet du vad det är då? - Jag googlar Ja han förstår nog en del av hur jag tänker, jag ska iallafall kolla efter ghee.
 7. Jag läser upp era tips för mannen, och han säjer, margarin! Du behöver inte krångla till allt, folk har stekt i margarin i alla tider. Nja går vi tillräckligt långt tillbaka fanns inte margarin. Phu
 8. Tack! Ska tipsa om kokosolja det finns ju hemma
 9. Jag steker i smör. Pga pandemin är det bara jag som sköter inköp, vägrar köpa margarin. Det blir så bra och gott att steka kött i det. Men min man som inte kan äta helt kött, äter en del korv (jag köper ju den med men med hög kött halt) och ägg han gillar det inte tycker det blir svart, så finns det något bättre ur den aspekten som samtidigt inte är skit? Dela med er av era erfarenheter!
 10. Tack för jättebra svar!! Jo det blev ju mycket kolhydrater, tänkte lite att det inte va så många procent i förhållande till fett. Effekten som blev för mej (om det nu berodde på detta) var ja hur säjer man ett rejält toabesök. Men tror jag lugnar mej med dessa funderingar nuoch går mer på recept, ibland tar jag några dar när jag inte äter på 16 timmar, det funkar bra.
 11. Tack! Då använder jag det som är kvar till sånt. Jag får nog fortsätta med recepten här ett tag till innan jag svävar ut. Någon som vill ge synpunkter på hela måltiden?
 12. Ja är ju inte så van att göra egna recept som är bra lchf men detta åt jag igår, ser ju inte jättefel ut väl? Nästa gång blir det omelett till svampstuvning en, känns som ett säkrare kort.
 13. Tack för svar! Fast det är ju en växt.. som växer över jord. Hittade inget om just bovete när jag sökte här mer än i recept, men inte i Dietdoctors recept. Men såg ju att den innehåller mycket kolhydrater, så jag hoppar det.
 14. Försökt leta men hittar inte svar på detta. Köpte bovetemjöl för hörde att det var bra. Brukar läsa så det innehåller lite kolhydrater men denna gång måste jag ha missat. Innehåller ju mycket kh men därav sockerarter är 0 men antar att det är lika dåligt? Kort o gott är bovetemjöl bra eller dåligt?
 15. Ja det går jättebra, då gör jag så, lägger lite i varje låda och fyller på med nåt smaskigt, så värmer jag allt i micron sedan!
×
×
 • Create New...