Jump to content

OggeP

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OggeP

  1. hej. kom bara ihåg att för stort intag av proteiner kommer hindra din viktnedgång, proteinet kommer göras om till glukos i din kopp om du ligger på ett överskott. Käkar man lchf med en Ok-mängd med kött i kosten så skulle jag säga att man inte behöver fundera så mycket på mängden protein man får i sig det man behöver helt enkelt.
  2. Körde i två veckor med 25g smör i kaffet tillsammans med 2 kokta ägg. Detta upprepade jag ungefär varje 4-5 timme. Efter 2 veckor låg jag på 3,7 i ketonvärde. Borde passerat 1,5(optimal) redan efter 1 vecka.
  3. Skulle nog säga att grädden kommer inte göra varken till eller från under din morgon träning, är du van att träna med tom mage så kan du med fördel sticka ut på tom mage och med full fettförbräning. Vill du ha en liten mättnadskänsla i magen innan träningen så kan du med fördel lägga lite grädde i kaffet eller varför inte nolla kolisarna och helt enkel lägga smör i kaffet (optimalt för ketos) och därefter äta ordentligt efter träningen. För att svara på din fråga så kommer grädden tas upp av din kropp men om det gör någon nytta under själva träningen det tror jag inte snarare så att kolisarna i grädden skulle kunna sänka din fettförbränning en aning då dessa skall förbrännas. Du ligger säkert med en 60000 kalorier i depåerna så någon extra energi är du är i ketos behöver du inte direkt för att orka träna. Ät ordentligt efter i stället, (kaffe med smör och 2-3 ägg kör jag själv efter mina styrke/intervallpass)
  4. Hej. Undrar vad man som mamma egentligen kan äta och vad man bör undvika när man ammar sin bebis? Det finns ju så mycket som man skall undvika enligt BVC för att barnet inte skall få ont i magen och skrika på nätterna. När man äter lchf så blir det ju ganska mycket grädde, ost, smör, ägg, creme fraische, grönsaker osv osv vilket flera av dessa samtidigt är med på sådant som BVC säger att man skall hålla sig ifrån när man ammar? Detta gör att man blir förvirrad och slutar med att sambon knappt äter något när man inte vill ha ännu en natt med ett barn som skriker mellan 23-05. Hade varit kanon om någon hade några tips om vad man som ammande mor kan äta och stoppa i sig (lchf) utan att man riskerar magknip åt sitt barn /Oskar
×
×
  • Create New...