Gå till innehåll

tomastor

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om tomastor

 • Rank
  Nyanländ
 1. tomastor

  Ost

  Hej. Många recept på LCHF använder Wästerbottenost. Min undran är varför dom har E235 i denna ost det är ju ett antibiotkum enl Mats-Erik (hemlige kocken) Även Falbygdens ost innehåller detta.
 2. Odlad lax som vi storkonsumerar i Sverige är ju ett ytterst dåligt alternativ. Läs denna blogg matutanallergener.blogspot.no Scrolla ner på högersidan så får man en sammanfattning av en norsk bok om laxuppfödning.
 3. Om man har ett totlkolesterol på 11 med LDL 8 HDL 2,2 Trig. 1,4 och läkaren tror att det kan röra sig om hyperkolesterolemi. Någon som kan tipsa om åtgärd?? Kvinna 60+
 4. Det kan faktiskt ha ett samband som du säger för mina magnesium tog slut för ett tag sen och det är efter som jag känt av detta.
 5. Hej på er alla. Jag undrar om hjärtklappning kan ha samband med d-vitaminintag (5000ie/dag) tar dessutom omega 3. Är det någon som har nån erfarenhet av detta. Det är inte korta intensiva slag utan regelbunda kraftiga slag som känns obehaglit.
 6. Vill minnas att det står om detta i boken Forskningsfusket att betablockerare t.om. kan höja blodtrycket. Har själv blodtrycksmedecin men vägrar betablockerare.
 7. Har också fortsatt med detta eftersom överdos tycks vara svårt att få om man tar en tablett dagligen (ska motsvara 5000ie)
 8. tomastor

  Tillskott

  När är det bäst på dygnet att ta tillskott. Tar 5000ie D-vitamin, Omega3 500mg samt Magnesium 250mg på kvällen innan jag går och lägger mej. Såg att Anna Halen hade ett inlägg om magnesiumtabletter och deras innehåll. Vilken sort är bäst här? Jag använder Ledins.
×
×
 • Skapa nytt...