Gå till innehåll

Din HKK lärare

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Din HKK lärare vann senast 18 Januari

Din HKK lärare hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

29 Bra

Om Din HKK lärare

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

19 profilvisningar
 1. Zepp tack och tack. Ja det är bara att hålla truten och tugga i sig det som kommer farandes ;). Skolmaten tänker jag lämna ifred, jag höll på mycket med offentliga måltider och skolmat för många år sedan, det var kul och viktigt då. eller ja även nu men jag behöver inte hålla på med det just nu. Jag tror att det är i Danmark där man minimerat hem och konsumentkunskapen och i stället lagt ansvaret på skolmatsalarna, barn äter det vi visar dem, typ.
 2. Tack- blir kul att visa upp för den professor som glatt kvittrande lägger in Becel i sin kostberäkning och visar oss hur bra det blir.
 3. Ha ha ja jag kommer nog att överleva. Men ser ni eller hör om någon hemkunskapslärare så visa dem mitt inlägg tack.
 4. Tack Jesper. Ja det var ett lite slarvigt inlägg, medges. Hej jag heter Anton och är student, över 40 år gammal. LCHF har jag hållit på med i 10 år, bra grejer. Så efter 10 år på LCHF läser jag just nu näringslära på högskolan, därför att jag tycker att det är kul att undervisa i hem och konsumentkunskap, jag är utbildad lärare i andra ämnen. I hemkunskapen arbetar man mycket med att lära eleverna att äta rätt. Jag får lära mig att mättat fett är farligt och Becel omnämns som om det vore norm att alla ens vet vad det är, lite Becel här och där så blir det bra i ol
 5. Jag studerar till Hem och konsumentkunskapslärare, läser näringslära och är så nyfiken om det ser likadant ut i hela landet. Jag får veta att Becel e grejen och att ketos är typ döden nära förestående. Kokkosfett big NO NO. Klart det är så, skolan , livsmedelsverket har samma chef i staten. Men hur ser det ut på landets utbildningar för hem och konsumentkunskap? Lär vi samma?
×
×
 • Skapa nytt...