Jump to content

Bibi

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bibi's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

9

Reputation

 1. Jättespännande, superbra!! Tack för bra tips!! Mvh Bibi
 2. Låter intressant, det ska jag kolla!! En riktad kost för autoimmunitet.
 3. Ja jag hade 44 på långtidssocker då jag tog jättedosen 50 mg kortison, då åt jag strikt lchf. Helt fascinerande förhållande! Sen är inget nytt långtids taget. Läkaren säger också att sockret beror på kortisonet men att jag förmodligen kommer att behöva medicinera kanske 2 år, dock på väldigt liten dos så småningom kanske 0,2 mg..... Men jag tycker också att det är ju påväg ned nu.
 4. Ja jag håller med, det borde vara övergående biverkningar av kortison - så varför är det så viktigt för en läkare att ivra så rysligt om insulin. Läkaren säger att jag inte kan gå med obehandlad diabetes. På vilket sätt är det farligt egentligen, det verkar ju farligare att ta insulin? När är det vice versa tro?
 5. Hej!Jag har frågor om en sjukdom som jag nyligen drabbats av; muskelreumatism: Nån annan som har denna eller liknande erfarenhet? Nån medicinskt kunnig som har kunskap och reflektioner? Detta är nytt för mig. Jag har behandlats med hög dos kortison sen november 2020, dosen krymps och jag är nu nere i 15 mg/dag. Jag har bra resultat på blodprover MEN sockret är fn 7,6 (har före dossänkning varit uppe i nästan 12) och min läkare vill verkligen att jag ska börja med insulin. Jag äter strikt lchf sen i november och tycker själv att jag klarat mig bra eftersom kortisonet driver socker och en massa annat elände. Jag har fått sk moon-face t ex, ser ut som en boll i fejan. Jag går inte heller ned i vikt fast jag håller strikt lchf. Läkaren vet inget om lchf alls. Läkaren säger också att det inte är en autoimmun sjukdom, men google säger att det är det. Måste jag börja med insulin? Är det farligt för mig att vägra? Jag har endast vårdcentralen att vända mig till i detta och skulle uppskatta kommentarer Hälsn Bibi
×
×
 • Create New...