Gå till innehåll

lusardimarie

Medlem
 • Innehållsantal

  38
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om lusardimarie

 • Rank

 1. Läste någonstans om olivolja light dvs smaklös olivolja till majonäs. Det enda jag hittade var mild olivolja men den var raffinerad. Kan någon förklara vad som gjorts då och är det inte bra att äta den. Kanske bättre att använda rapsolja än raffinerad olivolja
 2. Jag lägger in sill själv. Finns burkar med inläggningssill i. Ta sedan ett vanligt recept men byt ut sockret mot sukrin. Gör samma sak med gurka. Blir jättegott.
 3. Tack för alla svar. Jag oroar mig inte speciellt för detta, jag avvaktar och ser vad som händer. Jag har ju tjockt hår från början som tur är.
 4. Vad skulle det vara för brist och varför när man äter bra mat?
 5. Jag har gått ner 10 kilo under våren. Kört pf vilket har betytt mindre mängd mat, mindre mängd kalorier. Ätit fett av bra mängd, kött, och massor av grönsaker av olika sorter. Och ägg varje dag. Men jag tappar mängder med hår, har nästan blivit tunnhårig, jag som alltid haft så tjockt hår. Vad tror ni det beror på?
 6. Jag använder hasselnötsmjöl och pofiber i mina bröd. Får jätteont i magen av cocosmjöl.
 7. Håller med zepp. Jag äter två gånger om dagen, lunch ca 12 och middag ca 16.30 sen blir det ju ganska många timmars fasta. Har även minskat på mejeri och nötter under viktnedgången, sen verkar det som man kan äta det igen utan att gå upp i vikt. Man vänjer sig vid att inte äta så ofta. Ät dig mätt när du äter fast inte övermätt, var inte rädd för fett, själv äter jag majonäs till nästan allt. När man inte äter så ofta minskar ju kalorimängden över dygnet en del. Motion är bra men själv har jag inte kunnat motionera knappt något under viktnedgången pga skada. Detta har gjort nästan 10 kilo sen januari. Nu ska jag bara försöka stanna här. Lycka till.
 8. Första gången är det alltid lättare att gå ner i vikt. Går man sen upp och börjar om igen är det mycket svårare. Jag fick minska rejält på matmängden för att gå ner igen. Kan även rekomendera periodisk fasta.
 9. Citron pajen var riktigt god. Chokladen var ganska god men strawberry gillade jag inte. Kan vara trevligt att dricka någon gång då och då.
 10. Ätit lchf många år, gick ner bra vikt när jag började men sen smög sig kilona på pga för mycket fusk och för mycket lchf mat. Men nu sen i början på januari har jag gått ner 6 kilo. Jag har minskat mängden mat (mindre kalorier) minskat mejeri och nästan helt tagit bort nötter. Jag har kört periodisk fasta vilket inneburit attjag tagit bort frukosten och det blir en måltid mindre. Trodde aldrig jag skulle klara det men man vande sig efter ett par dagar. Har ej tränat så mycket på ett tag pga skada, däremot promenader. En dag kan se ut så här: kl.12 omelett med makrill och majonäs, kl 15 ett mellanmål om jag är sugen, ett kokt ägg kl 17.30 kött eller fisk med grönsaker. Lagar mat med gott om kokosfett och smör. Sen blir det pf mellan 18-12. Kan känna mig sugen ibland men då dricker jag kaffe, te eller kolsyrat vatten. Detta har gett mig viktnedgång och jag fortsätter neråt. Väger nu knappt 65 kg till mina 164 cm.
 11. Har aldrig känt av metallsmak eller dålig andedräkt. Har nu kört strikt sen i julas. Kan det alltså bero på att jag dricker väldigt mycket.
 12. Jag kör pf varje dag. Har kommit på att det passar mig. Äter sista målet 17.30 och frukost 12.00. Tror ni det är bra att köra varje dag eller finns det nackdelar med det?
 13. Jag har faktiskt nu gått ner nästan tre kilo på ca en månad. Jag har minskat kalorierna genom pf dvs äter ingen frukost. Då blir det en måltid mindre. Sen har jag minskat på portionerna. Kalorierna ligger runt 1500 per dag. Då tränar jag en del också. Nu har jag varit sjuk en vecka och inte rört mig och då har vikten stått still. Igår åt jag tex ca 1600 kcal, jag skulle behöva minska kcal ytterligare men finns det då utrymme för att äta fett så man håller sig ohungrig. Har läst att vissa av er äter ganska mycket mindre kcal än mig, hur äter man då. Jag vill ju inte svälta mig ner i vikt. Jag har även tagit bort nötter och mycket av mejeri. Skulle vilja gå ner några kilo till och jag tror jag behöver minska kalorierna något till. Jag är 164 cm och väger strax över 67 kilo. Tips och funderingar
×
×
 • Skapa nytt...