Jump to content

Kattazz

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Kattazz's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

3

Reputation

  1. Artikeln handlade om att japaner lever länge och är allmänt väldigt friska och man nämnde den ”hälsosamma” maten som en av förklaringarna. Då nämndes alltså sojabönan, men också svamp, ris, tång, matcha. Enligt artikeln menade forskare att det låga antalet bröst- prostatacancern beror just på sojan (fytoöstrogener). Och att aminosyrakomkompositionen är mycket lik den i animaliskt protein, vilket de äter väldigt lite av. Däremot tror jag att de äter mindre portioner vilket nog är bra oavsett kost.
  2. Undrar också över sojaprotein. Har läst nånstans att soja är en bidragande positiv föda som gör att man i Japan knappt har bröstcancer, ej heller äggstockscancer. Man pratar dock om fermenterad soja men är inte nästan all soja det?
  3. Katerina, absolut ska man kunna ändra sig men jag tycker kanske att Andreas skulle ha berättat om detta här på bloggen, det är ju ändå en stor grej, ändrar ju hela bloggens innehåll, föreläsningar, recept osv
  4. För mig är det väldigt märkligt att någon som så hårt marknadsfört högfettkost plötsligt ändrar riktning - för det gör han verkligen här. Andreas, går från högfettskost till högproteinkost. Och ingen reagerar?. Istället börjar flera här direkt ändra på sin kost, tex inte äta äggulan längre .
×
×
  • Create New...