Jump to content

Pac

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

30 profile views

Pac's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

10

Reputation

  1. Nu har jag testat smått med carb cycling och det gav enbart problem. Visst, det var ett kort test men det räckte för att jag nu bestämde mig för att hålla en ren ketogen diet så länge jag mår bra av det. Det kanske funkar bra om man kombinerar med hård fysisk träning, men jag är inte där ännu så det får bli ett framtida test i så fall. I vilket fall som helst.. Ingen mer hjärndimma och värk för mig tack
  2. Hej! Jag har kört strikt LCHF i ca 7 månader nu och gått ner 30kg allt som allt. Nu skulle jag vilja växla till kolhydratdrift några veckor för att sedan återgå till ett växlande schema med 2 månader LCHF+ periodisk fasta -> 2 veckor kolhydratdrift osv.. Anledningen är att jag är intresserad av att prova vad så kallad carb cycling gör för mitt mående. Finns det något bra att läsa i ämnet mer än DeLauer's youtube? Finns här möjligen några bra recept/veckoscheman att starta med så man inte går upp en massa kilo i växlingsfasen? Tack!
  3. Det som hjälpt mig från att ha väldigt mycket magsmärtor är chiapudding, L-Glutamin och periodisk fasta. Jag vet inte om det kan vara till hjälp vid just magsår men för många andra krämpor kan dessa hjälpa. L-Glutaminet använde jag bara övergående då det hindrade mig från full ketos, men det var väl värt det initialt för magen. Flera vänner har provat olika varianter och kombinationer av ovanstående med mycket goda resultat. Det är skönt att efter ett par år av konstanta problem och smärtor knappt inte känna av magen alls längre. För mig har nog den periodiska fastan gjort mest för måendet förutom LCHF. Lycka till!
×
×
  • Create New...