Jump to content

Annki89

Medlem
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Annki89's Achievements

(2/7)

47

Reputation

 1. Jag är helt ärligt osäker om du faktiskt FÅR sälja nöthjärna längre. Efter galna kosjukan tror jag att dom satte stopp för all försäljning.
 2. Jag brukar använda fläsksvålar! Såna som man hittar i chips hyllan. Jag bara kör dom i mixern tills dom blir ströbröd
 3. Jo, men själv har jag mer vana med Berner Sennen, en hundras som i stor grad får cancer. Där är det genetiska komponenter som gör att dom får cancer. Tänkte lägga till för att förklara det förra också För mig handlade det mer om att förr, innan vi tog hundarna till veterinären och röntgade och höll på, dog ju hundar också..av att dom blev gamla som man sa då. Hur många tumörer det var då, vet man ju inte för man tittade ju inte efter dom.
 4. Jag har spenderat flera dagar ute på myren och plockat hjortron, har väl blivit några kilo..lagomt till att sitta och äta till Kefir. Någon som vet kolhydrat mängd i hjortron? (Allt jag vet är att dom inte verkar störa min ketos alls) för jag kan verkligen inte låta bli att äta på myren heller. Lite lustigt är det hur sällskapet måste ha med sig fika på en tur på 2-3 timmar. Jag har på min höjd med mig vattenflaskan. Annars så har ytterligare en i släkten fått cancer..den här gången i tjocktarmen.
 5. Jag har inga bevis, annat än antekdotiska. Jo, jag tror att mat kvalité spelar roll även på hundar. Men mer på allergier och andra livsstils problem. Nu vet jag ju dock inget om hur gammal din hund var, eller ras..för rent krasst så dör ju en gammal hund av något.
 6. Det var inte Corona, bara en vanlig förkylning. Igår åt jag en glutenfri pizza på en pizzeria, kollade blodsocker en timme efter pizzan och inte så oväntat så var jag inte i ketos. (BS 5,8 BK 0,6) Det var jag dock nu imorse. (BS 5,0 BK 0,8) ketosen är låg men definitivt där. Det här är nog det längsta jag någonsin har varit i konstant Ketos. Var det värt att bryta den för pizzan? Den här gången är mitt svar nog ja.
 7. Glad midsommar och grattis!
 8. Har varit förkyld några dagar, ska ta ett covid test imorgon. Men min systerdotter är här på besök och hon nyser och har sig, så jag misstänker att hon har lyckats smitta mig. Så det har inte blivit någon mer träning, men med pulsklockan kunde jag se hur min vilopuls ökade med åtta slag i minuten från när jag var frisk till att det bröt ut ordentligt.
 9. Hade fruktansvärd huvudvärk igår, vet verkligen inte vad det berodde på..ovädret som var på väg in? Det är hursomhelst över idag, både huvudvärk och skyfall. Har införskaffat mig en pulsklocka för att komma igång med träningen igen, första styrkepasset är avklarat och det gick bättre än väntat. Mina muskler gav inte upp efter fem minuter som sist Tog blodsocker och blodketoner imorse på sängkanten. Blodsocker : 3,7 Blodketoner: 4,2
 10. Som jag ser det kan ju det aldrig vara fel med riktigt mat! Och jag vet verkligen inte vad som skulle finnas i pasta som skulle vara livsavgörande. Potatis är dock en bra källa till mycket nyttigt särskilt för växande barn. Sen ska det sägas att jag själv inte åt pasta efter 5 års åldern och mig blev det folk av.
 11. Jag verkar inte kunna se mina notifikationer för när jag trycker på menyn så fryser hemsidan, från telefonen. För jag bytte till datoranpassad och då fungerar allt.
 12. Allting flyter på, jag funderar på att sluta mäta mitt blodsocker och blodketoner varje dag och börja mäta en gång i veckan. Min ketos är stabil. Blodsocker 4,2 den här morgonen Blodketoner 3,8
 13. Idag åt jag middag utan att vara hungrig, jag var verkligen inte sugen på mat alls. Jag har alltid haft lätt att strunta i mat när jag har saker att göra, och idag har jag sorterat ut djur och skickat till slakt. Fullt upp exakt hela dagen. Det stora problemet jag ser med det här med att jag ganska lätt skippar måltider är att jag fortfarande har skräckbilder i huvudet av min bästa kompis från högstadiet - hon hade då anorexia. Jag vet att det är en annan sak för mig jag är ju 153 cm lång och väger 60 kilo.
 14. Jag är sugen på kakor, så här efter middagen. Vilket är på sätt och vis är tok-roligt, för jag har en kvarts jordgubbstårta i kylen efter helgens kalas..men den vill jag inte ha. Jag vet faktiskt inte om jag skulle ta en kaka om jag faktiskt blev bjuden. Förmodligen inte. För jag vet att jag mår bättre utan kaka. Nej, nu ska jag dricka en skvätt kaffe och sen gå iväg med hundarna en sväng, så lär suget efter brago kex försvinna. Efter promenaden och en snabb koll i kalendern så inser jag att det inte är så konstigt att jag börjar få sug.
 15. Jag blir så trött på läkarna ibland. Men med det där bildbeviset bör dom ta dig på allvar. Sen förstår jag verkligen inte varför patientens upplevelse inte ska räknas? Det är ju du som vet vad som är normalt för dig
×
×
 • Create New...