Gå till innehåll

Ethel

Medlem
 • Innehållsantal

  114
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

301 Enastående

Om Ethel

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

1 049 profilvisningar
 1. Vinterbadare ska visst kunna lura fram brunt fett efter några minuter hörde jag från ett TV-inslag Ethel Loberg
 2. Grattis till en bra början! Loberg
 3. Exakt, för oss som har käkat mättat fett ett antal år nu utan att smälla av på mitten eller drabbats av förutspådda kärlsjukdomar är det bara att fortsätta våran väg med ett Fett smil över hela ansiktet. Fett- Protein-Ovanjordgrönsaker. Smäck!!! Loberg
 4. Jag kan rekommendera bloggen Fet Hälsa Och Skön Musik, av Mats Lindgren, han skriver alltid om detta ämne som Du nu funderar på Loberg.
 5. Ja nog tycker jag att vi landar på samma ställe varje gång: Ät vanlig LCHF och inget annat och man får slå ihjäl för att bli av med oss. Loberg.
 6. Ethel

  Grillning

  Plus kokosolja som dessutom är absolut bästa oljan att smörja in sina solbrända och "mjällfnasiga" ben med? Loberg
 7. Karin Boye, 1935 Ethel loberg
 8. Å jag jobba på en krog i Uddevalla en gång i tiden, där lades njuren i mjölk minsann, förmodligen kvällen före. Loberg
 9. Smörfräst vitkål som får stuvas med grädde och Philadelphia är stapelvara så gott som till allt, året runt. Vem minns potatis, spagetti och ris? Loberg.
 10. Tack Jesper! Ethel Loberg
 11. Lite utanför här: Jag försökte mejla team kostdoctor på den angivna adressen "förnamn@dietdoctor.com. för att få ge lite beröm, men adressen godtogs inte. Vad gjorde jag för fel? Hjääälp! Ethel Loberg.
 12. Ola Wallengren, Ja missbruka LCHF är nog ingen omöjlighet men som nämnda "filmstjärnor" vränger till det är inte vardag för oss "vanliga" LCHF-are. Vi äter kolhydrater men hämtar dom från ovanjordgrönsaker, de kolhydraterna är inte sämre (läs bättre) än de som kommer från allt annat som stärkelse och spannmål. Varför ser vi inte, efter så många år en massa utmärglade och näringsurlakade LCHF-are ragla omkring? Om så vore skulle vi inte behöva vänta länge på skräckartiklar med feta rubriker i samtliga stora tidningar. Dessutom, frukt har ingenting som inte grönsaker har. Loberg.
 13. Jo Maria, jag känner också att min Kolesterol/HDL-kvot är ett hot mot mitt högfärdiga LDL Loberg.
×
×
 • Skapa nytt...