Jump to content

Ethel

Medlem
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ethel

 1. Vinterbadare ska visst kunna lura fram brunt fett efter några minuter hörde jag från ett TV-inslag Ethel Loberg
 2. Grattis till en bra början! Loberg
 3. Exakt, för oss som har käkat mättat fett ett antal år nu utan att smälla av på mitten eller drabbats av förutspådda kärlsjukdomar är det bara att fortsätta våran väg med ett Fett smil över hela ansiktet. Fett- Protein-Ovanjordgrönsaker. Smäck!!! Loberg
 4. Jag kan rekommendera bloggen Fet Hälsa Och Skön Musik, av Mats Lindgren, han skriver alltid om detta ämne som Du nu funderar på Loberg.
 5. Ja nog tycker jag att vi landar på samma ställe varje gång: Ät vanlig LCHF och inget annat och man får slå ihjäl för att bli av med oss. Loberg.
 6. Ethel

  Grillning

  Plus kokosolja som dessutom är absolut bästa oljan att smörja in sina solbrända och "mjällfnasiga" ben med? Loberg
 7. Å jag jobba på en krog i Uddevalla en gång i tiden, där lades njuren i mjölk minsann, förmodligen kvällen före. Loberg
 8. Smörfräst vitkål som får stuvas med grädde och Philadelphia är stapelvara så gott som till allt, året runt. Vem minns potatis, spagetti och ris? Loberg.
 9. Tack Jesper! Ethel Loberg
 10. Lite utanför här: Jag försökte mejla team kostdoctor på den angivna adressen "förnamn@dietdoctor.com. för att få ge lite beröm, men adressen godtogs inte. Vad gjorde jag för fel? Hjääälp! Ethel Loberg.
 11. Ola Wallengren, Ja missbruka LCHF är nog ingen omöjlighet men som nämnda "filmstjärnor" vränger till det är inte vardag för oss "vanliga" LCHF-are. Vi äter kolhydrater men hämtar dom från ovanjordgrönsaker, de kolhydraterna är inte sämre (läs bättre) än de som kommer från allt annat som stärkelse och spannmål. Varför ser vi inte, efter så många år en massa utmärglade och näringsurlakade LCHF-are ragla omkring? Om så vore skulle vi inte behöva vänta länge på skräckartiklar med feta rubriker i samtliga stora tidningar. Dessutom, frukt har ingenting som inte grönsaker har. Loberg.
 12. Jo Maria, jag känner också att min Kolesterol/HDL-kvot är ett hot mot mitt högfärdiga LDL Loberg.
 13. Men nu Anna är det ju på rätt plats, eller inte? Överraskningarnas tid är inte förbi än, jippeiiii!
 14. Oj va kul med synpunkter på mitt första inlagda "ämne". Nu väntar jag bara på att det ska dyka upp på den platsen bland alla andras, har Du svar på det också Anna? jag känner mig så ensam på den här platsen, hjäääälp! Loberg
 15. Ja Ni ser, jag lyckades sabba mitt ämne innan jag postade men mina resultat är som synes? till vänster. Min läkare tycker jag ska dra ner "litegrann på fetterna"
 16. Nu ska jag försöka att "skapa nytt ämne" för första gången. Har kollat min blodstatus, även det för första gången. Har ätit LCHF i 8 år och inte ett dugg förvånad över att jag, enligt läkaren har för högt totalkolesterol och LDL-kolesterol. Gubevars jag äter ju smör som andra äter äpple. Jag är inte ett dugg orolig men vill ändå få kloka åsikter som jag vet brukar komma här på Forumet. Så ser provsvaret ut: Blodvärde: ref. 117-153 jag: 143 Kolesterol,tot. 3.9-7,8 jag: 9.2 HDL-Kolesterol 1.0-2.7 jag: 2.6 LDL-Kolesterol 2.0-5.3 jag: 5.7 Kolesterol/HDL (KVOT) 1.4-7.8 jag: 4 LDL/HDL (KVOT) 0.7-5.3 Jag: 2 Blodtryck: 135/80
 17. Sömnapè har jag upplevt på nära håll att det försvinner av sig själv med viktnedgång. Skulle inte förvåna om även blodtrycket sjunker.
 18. Kaffe mixas med tjock smörbit och en msk.kokosolja till ett ljust skum. Mums! Loberg
 19. Kanske "Fet hälsa och skön musik"-bloggens tips kan va nåt? "Boosta kroppen ett par dagar i veckan med enbart 4 kokta ägg mosat med ca. 50 gram smör, två à tre gånger om dagen. Å sluta för allt i världen inte med fettkaffet. Varför inte prova fyra dagar på raken när Du ändå håller på? Loberg.
 20. Å jag fattar ingenting, vadå utseendefixering och spam. Träffas Ni övriga på den här sidan live eller? Varför begriper jag inte? Jag har också saknat Zepp här i trådarna men inte ett ögonblick har jag tänkt något sorts "trubbel" Inte en enda tå på mig är "platt" så mig behöver Du inte be om ursäkt. Kul att Du är "tillbaks" igen Zepp och försvinn inge mer nu, det är jättelärande saker Du skriver här på Forumet. Häpp!! Loberg.
 21. "Jag gillar Annas ganska raka stil men jag vet att en del tycker att hon är lite för direkt ibland." Ja de kan ju alltid försöka att hoppa ner, men det biter inte på Anna. Hon är påläst, och bra. Loberg.
 22. Vi kan lugnt sitta still i båten. Minns väl hur amerikanska tobaksindustrin gick bananas när skadestånden började hagla runt öronen. De gick på fullt allvar ut med info om tobakens ofarlighet, ja rent av lite nyttigt. Men det hjälpte inte. Loberg.
 23. Kan inte motstå att återberätta läkarens recept till människor med "fallandesjukan" långt innan alla pillerburkar kom till: Ät fett och fläsk ena dagen och fläsk och fett den andra. Fortsätt så. Loberg
 24. Har vi någonsin sett en vettig LCHF-analys gjord av en icke-LCHF anhängare? Svar: Nej. Varden icke upprörda. Loberg
×
×
 • Create New...