Gå till innehåll

paleotalibanen

Medlem
 • Innehållsantal

  112
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

80 Utmärkt

Om paleotalibanen

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

485 profilvisningar
 • MrB

 1. Klart det krävs byggstenar för att man ska bygga kolesterol. Har man en väldigt inflammerad kropp och börjar äta nyttigt kommer kolesterolet initialt skena för kroppen lägger kolestererolet på en hög nivå medan läkeprocessen pågår. Ungefär som att botar du HIV på en HIV-positiv kommer de vita blodkropparna skena initialt. Därmed inte sagt att man ska ge HIV till sjuka för att få ner mängden vita blodkroppar hos sjuka vilket många tyvärr felaktigt drar slutsatsen vore klokt i fallet med kolesterol.
 2. Läs på om Biotin och bilda din egen uppfattning om det kan vara något för dig. http://www.amazon.com/Natrol-Biotin-Maximum-Strength-Tabs/product-reviews/B0053PJY7C/ref=sr_1_1_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
 3. Glöm inte att leka också: Hitta aktiviteter ni gillar att göra och gör dem när tillfälle ges. Stå inte som ett fån när barnen leker, var med och lek istället,för barnen och er egen skull!
 4. Farligt att äta för mycket rått, man vill ju inte se ut såhär:
 5. "Hos tamsvin har man i Sverige inte påvisat trikiner sedan 1994." Sedan är det väl antagligen olika hur allvarlig en infektion blir om man har levt ett liv i steril miljö eller hela livet haft en naturlig exponering av goda bakterier.
 6. Hade du sagt åt någon som var överviktig att den måste vara överviktig hela livet? Eller hade föreslagit att personen bet i det sura äpplet, provade LCHF och såg om inte äpplet var rätt gott ändå.
 7. Bara för att du hade en dålig upplevelse med matte i grundskolan betyder inte det att din relation med matte i resten av livet måste vara förstörd. Grundskolan är experter på att få enkla saker att verka svåra och framförallt att få inlärning att vara obehagligt. Det är lätt att bestämma sig för att "jag är en person som inte gillar ...", men vill du leva fullt ut så låt dig inte begränsas. Det blir inte roligare för att du tycker saker är tråkiga, men kan du lära dig att tycka jobbiga saker vara enkla så kommer livet bli mycket lättare. Lärande är inget som börjar och slutar med sko
 8. Om du verkligen vill veta så kolla vad vetenskapen säger. Nathan Myhrvold har skrivit en bra bok Modernist Cuisine som behandlar all modern vetenskap om matlagning och har en lång tabell för hur många minuter som krävs vid olika termperaturer för att diverse bakterier ska dö. Väldigt fin bok med bra illustrationer. http://www.youtube.com/watch?v=-vo01ldlTQc
 9. Ibland äter jag det rått, ibland tillagat(föredrar rare). Ägg samma sak. Ser inga problem här i Sverige, om jag reser i SOA eller Afrika äter jag oftast maten väl tillagat iaf om lokalbefolkningen gör det. Du äter säkert rå lax, rå fisk(sill t ex), rå biff(råbiff är just rå biff, carpaccio etc) och diverse bakelseverk är det råa ägg. Det är inga konstigheter, det är bara dåliga läkare som försöker lura folk att det behövs sterilisering av allt. Alla andra djur äter maten rå, det är inte så jäkla konstigt. Här är en söt flicka som äter rått:
 10. Precis, om man inte kan äta maten rå så ska man inte äta den tillagad("desifierad").
 11. Appropå: http://m.vice.com/en_au/read/this-guy-has-eaten-nothing-but-raw-meat-for-five-years
×
×
 • Skapa nytt...