Jump to content

glad

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

glad's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

3

Reputation

  1. Vad kul att läsa att kosten även hjälpt dig. Den enda svårighet min son har kvar är att vakna glad på morgonen, hans morgonhumör är inte kul
  2. Undrar om det är fler som fått sina barn eller ungdomar att äta LCHF? Min son började i april 2012 då var han 13 år. Han hade inte kommit i målbrottet, han blev rundare och rundare trots att han inte åt mer än vanlig kost samt chips och läsk på helgerna. Han var inte så lång ca 160 cm. Så när jag själv ätit LCHF i några månader ville han också prova. Han hade dessutom jobbigt i skolan för han fick alltid blodsockerfall på eftermiddagarna i skolan och orkade inte hänga med på lektionerna. (Jag hade berättat att jag slapp blodsockerfall efter att jag börjat med LCHF). Efter några veckor på frukostar bestående av bacon och köttfärsbiffar, samt när han kom hem från skolan yoghurt och frömusli och till middag oftast kött med gräddsås och lite lite broccoli eller sallad, så slapp han blodsockerfallen. Under sommaren satt han framför sin dator största tiden. När skolan startade så var han i målbrottet, hade vuxit 4 cm och gått ner ca 8 kg Han har börjat med lite mer kolhydrater som frukt, ris och potatis ibland. Trots det har han nu gått ner totalt 10 kg och mår bra, det som blivit sämre när han ökat med kolhydrater är hans eksem, som varit nästan helt borta under större del av tiden. Några fler som har barn eller ungdomar som mått bra av en kostförändring??
  3. Oj hur flyttar man tråden? Ingen alkohol, ingen frukt, äter lite yoghurt med grädde varje dag, lagom med protein, broccoli eller spenat, paranötter och så omeletter. Mörk choklad någon gång i bland. Har provat periodisk fast men känner inte att det funkar riktigt då jag blir matt och hungrig. Äter mycket smör till maten för att stå mig. Dricker kaffe med grädde på morgonen. När vi är fler som äter samma mat blir man besviken när man ser att det fungerar på andra men inte på mig.
  4. En fundering, jag har ätit LCHF sen mars 2012 men endast gått ner några kilo, midjemåttet har minskat några cm. Jag har ca 10 kg övervikt som sitter mest runt byst och mage. Vi är fler i familjen som äter LCHF, sonen har gått ner 10 kg utan att röra sig, sitter mest framför datorn när han inte går i skolan. Han är 14 år och mår mycket bra av denna kost. Men själv händer det inte mycket på mig. Är det klimakteriet som spökar? Finns det något man kan tänka på? Blir så ledsen när midjemåttet inte minskar, byxorna behöver vara flera storlekar större upptill än över låren. I övrigt mår jag bra av kosten.
×
×
  • Create New...