Jump to content

Deli

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deli

  1. Kan göra en liten uppdatering, sist jag skrev hade jag nyss slutat med Venlafaxin? som jag åt mot nedstämdhet och trötthet, slutade tvärt med det då psykiatrin inte lyckades fixa ett nytt recept på en vecka och mina happypills tog slut. Tyckte dom allmänt var så värdelösa så orkade inte börja om när jag varit utan i 3 dagar redan, blev illamående och snurrig i 5-6 dar, och mer och mer arg och lättirriterad, något som har lugnat sig, vet inte om det var i samband med vanlafaxin eller LCHF och sockeravtändningen. Blev iaf rasande, om rasande ens är ett nog kraftigt begrepp. Jag har varit arg och tvär och sur, om min flickvän vill göra något jag inte vill blir jag sur, råkar jag bränna mig blir jag förbannad, om någon säger emot mig eller argumenterar blir jag vansinnig. Nu har det iaf hamnat på en lite mer hanterbar "adhd-nivå" där jag kan bli sur eller irriterad över något i fem sekunder, utan att det går över i ren ilska. Även om jag fortfarande blir mer sur än någon annan för samma sak. under samma period höll jag/vi att göra om vardagsrummet, har haft en stor walk in closet som datorrum förut men bestämde oss för att göra v-rummet mer inbjudande och det centrala rummet i fortsättningen, tidskrävande, ansträngande och påfrestande för humöret när man ska bygga, flytta och inreda, och dessutom behöva ta hänsyn till en flickväns känslor på samma gång. Och då hon har väldigt lätt för att ta illa upp var det extremt påfrestande när hon inte bara kunde släppa att jag blev så arg utan då skulle hon vara ledsen x antal timmar på det. Skulle precis inleda ett stycke här nu om min koncentrationsförmåga under denna tid, men min koncentration tog en rejäl dipp nu, så gör det kort och skriver mer en annan dag. Jag har varit som en rabiessmittad apa under den här tiden, varit överallt hela tiden. Har inte blivit fokuserad "förräns" den 17 sep. när gta v kom och jag fastnade ganska bra framför det! avkopplande men nanting o sitta o spela det. Gick och handlade en lista på ca 10 saker för några dagar sedan och kom hem med alla saker på listan, det hade jag inte lyckats med för en och en halv vecka sen om jag så tatuerat in det på handen! PS. Även förut när jag ätit concerta har jag fortfarande blivit gode arg till och från, väntar tid hos min läkare för det har hela tiden avfärdats som "normalt" med adhd, fast jag tror inte det är normalt, jag blir ju fokuserad på concerta, jag blir bara inte lugn. LCHF går iaf bra, måste ju vara inne 3-4 veckor nu kanske. Svårt att veta vad som beror på vad och vad som hjälpt då det varit så många aspekter nu, illamående och snurrighet är utsättningssymptom iaf, törst och små-huvudvärk sätter jag i facket LCHF, humöret och virrigheten väntar jag nog ytterligare två veckor för att se hur det går innan jag uttalar mig!
  2. Jag har ADHD, jag har kört "LCHF" ett par gånger men trillat tillbaka, sen var jag nog lite väl liberal dom andra gångerna. Nu däremot sen 1½ vecka tillbaka äter jag LCHF som man bör, efter Skaldemans variant. Än så länge kan jag inte säga om LCHF faktiskt "botar" eller lindrar något i sig då det gått så kort tid. Jag äter inte heller någon adhd-medicin nu sedan ett halvår tillbaka. Själv tror jag inte LCHF hjälper ADHD särskilt mycket, jag tror någon med ADHD reagerar precis som någon utan ADHD som äter massa socker och kolhydrater i överflöd, kanske är det så att ens "ADHD" inte riktigt är så grov som man tror? en stor del av ens förvärrade problem med adhd från sockerkosten kanske just bara är sockret och inte en förvärring av symptomen i ens sjukdom. Blev så tjorvigt så jag gjorde en skitsnygg paintbild! Helt plötsligt läser man det gröna strecket som om det vore sin ADHD för att det är svårt att skilja på vad som är sockret och vad som är ADHD. Trots att jag äter nästintill inga kolhydrater så försvinner ju inte mina symptom från ADHD till den grad att jag inte längre märker av dom. Att skriva en A4-sida om ett ämne jag redan kan eller om det handlar om mina personliga åsikter, är ju fortfarande bisarrt energikrävande. Att kunna sortera tankarna och sedan skriva en hyfsat sammanhängande text som någon utan ADHD kan förstå tar löjligt lång tid. Precis som Mjau skrev, jag känner mig inte nämnvärt bättre på LCHF, däremot (och särskilt om jag äter lchf) märker jag ju hur jag flippar iväg när jag äter massa socker! För övrigt kan jag uppdatera lite här framöver ju längre jag äter LCHF över hur det går med min ADHD, och även om det blir några skillnader sen med både LCHF och när jag börjar äta min medicin igen! Menar inte att förolämpa eller något, men är ni säkra att hon har ADHD då? tänker mest för hennes skull, att äta t.ex Concerta är inte roligt alls och något jag önskar att jag verkligen slapp. Tänker att om man tar droger vill dom ju att man är drogfri 3 månader före man gör en utredning om man nu gör den på en Neuropsykiatrisk avdelning som vanligtvis är lite bättre än t.ex den vanliga Psykiatrins utredning. Kanske samma borde gälla för socker. Men tänker om hon åt väldigt mycke socker i samma veva som utredning kan det ju haft en ganska stor inverkan? Kanske göra om utredningen? Utöver det har jag inget bra svar åt dig alls tyvärr, utom att ta bort hennes pengar under en period och ge henne utegångsförbud tills hon fått sin sockeravgiftning och slutar vara sugen, efter det kanske du kan prata med henne? svårt för någon att ta in förnuftiga argument om man är beroende. Själv har jag inga barn och mitt förslag är säkerligen skitdåligt för hade mina föräldrar gett mig utegångsförbud hade jag nog flugit på dom i den åldern!
  3. Hittade den här och såg ju genast vem det var! http://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=16s Uppdaterade med ny länk då den gamla dött ut!
×
×
  • Create New...