Gå till innehåll

anmoth

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om anmoth

 • Rank
  Nyanländ
 1. Jag har klickat i ”Jag vill må bättre”, inte för att jag mådde dåligt innan, men för att jag nu har insett att jag mår så mycket bättre med LCHF-kost. Hade kunnat välja ett par andra också... Jag började med LCHF pga nyfikenhet! Jag har alltid varit intresserad av kost och träning och hade därför läst en del om LCHF under ca ett års tid. Har alltid varit en normalviktig godisgris och tyckt att jag mått ganska bra, förutom när jag tryckt i mig för mycket godis och kakor. I början av juni 2011 började jag. Ett par dagar efter det började även min man. Sedan dess är vi fast! Vi mår sååå br
 2. Frukost, mitt favoritmål! :-) Jag äter kokt ägg med majonnäs, turkisk yoghurt utblandat med vispgrädde, hemgjord musli och blåbär (på gränsen, jag vet men gott och bra för ögonen).
 3. Jag fick känningar av mina gallstenar först efter drygt ett år med LCHF. Jag hade ingen aning om att jag hade några stenar och hade inte känt något alls tidigare, men helt plötsligt fick jag ett par rejäla anfall. Jag blev jätteförvånad över att det var gallsten och att det hade dröjt så lång tid innan jag fick besvär, hade också bara hört att det kommer i början. Nu är jag opererad och besvärsfri :-)
×
×
 • Skapa nytt...