Gå till innehåll

Primal

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om Primal

 • Rank
  Nyanländ
 1. Vet inte. Jag fixade min sömn med att totalt mörklägga mitt rum med mörkläggnings gardiner. Nu ser jag till att få ca 9 timmars sömn Jag släcker ner vid åtta, tänder några ljus och läser. Detta skapar ro efter en stressad dag.
 2. Har inga svar men du skulle kunna prova med Paleo-bloggarna Robb Wolf och Chriss Kresser! Här finns mycket matnyttig info. Kanske skulle prova deras autoimunaprotokoll.
 3. Har sedan jag skrev detta slutat med daosin tillskottet och följer nu paleo-bloggare som Robb Wolf och Chriss Kresser. Har lärt mig mycket... Börjat följa deras autoimmunaprotokoll. Lchf minus mejerier, nattskuggeväxter och ägg. Äggen har för mig gjort oerhörd skillnad. Diarren är nästan borta nu. Vet ju inte men kanske orsakades min histaminintolerans av en "läckande" tarm.
 4. Hejsan! Det här är mitt första inägg i en blog någonsin så vi får se hur det går Jag har ätit lchf i ett år nu och tänkte dela med mig av en av mina erfarenheter. Diarré, nässelutslag och åter diarré så har detta år med strikt lchf varit. När jag drog igång så trodde jag det handlade om övergångs besvär så jag bet ihop och kämpade på. Tänkte att det går säkert över läser ju ständigt om att folk får så mycket bättre maghälsa så varför skulle detta inte gälla mig. Efter två månader med lchf tog jag bort mjölkprodukterna magen blev lugnare men inte helt bra, nässelutslagen blev jag dock
×
×
 • Skapa nytt...