Jump to content

Frida

Medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

About Frida

 • Birthday 04/29/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://frida.intercorner.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Västerås

Frida's Achievements

(2/7)

9

Reputation

 1. Jag tror att LCHF är just en sådan kost där kroppen slutar gå ned när den är nöjd... i alla fall rent generellt. Sen kanske du får äta mer så att säga också för att bromsa det.
 2. Intressanta svar. Ja man väljer själv det är ju så det fungerar. Men om det nu är så att det INTE är en del av LCHF så anser jag heller inte att man ska rekommendera det.
 3. Ja det är i tablettform. Jag tror det är lite olika hur man tar dom eller hur länge. Kolla med ett naturapotek.
 4. Låter toppen! Jag har själv gjort en sådan fil för flera år sen. Jag mäter: Hals överarmar byst midja bukomfång stuss lår knän vader
 5. Grattis Jag med var glad idag, vågen sa 75,9 kg vilket innebär en viktnedgång av 8,5 kg sen fredagen innan nyår!
 6. Jag stod still i en månad ungefär gick upp och ned 2 kilo. Men nu äntligen har det släppt och på mindre än 2 veckor har jag gått ned 1,5 kg. Ge inte upp!
 7. Den är naturens lusthöjare och ska främja cykeln. http://kurera.se/naturens-lusthojare/
 8. Jag dricker oftast bubbelvatten med smaksättning typ Loka, Ramlösa och jag gillar det, håller med om att det är som en nyttig "läsk".
 9. Lycka till i alla fall
 10. Även om du lyckats gå ned i vikt med LCHF kanske inte det är rätt för just dig. För hur det en kommer sig passar våra kroppar lite olika gällande kost. Vill du fortsätta med LCHF rekommenderar jag fortfarande att du provar rosenrot. Det finns att köpa på alla naturapotek,
 11. Stevia är en växt och ur bladen får man ut själva sötningsmedlet. Men för att kunna göra det måste bladet processas. http://www.kostdoktorn.se/ar-stevia-naturligt/
 12. Själv så har jag börjat få mellanblödningar redan en vecka innan mens... samt att jag blöder mer än vanligt. Det positiva är att jag inte har så mycket mensvärk längre. Som Tiny Tom skriver brukar LCHF kunna hjälpa till ibland. Exempelvis de som har långa cyklar, eller ingen ägglossning. Prova rosenrot en cykel och se om den hjälper.
 13. Jag tycker det ser ut som pumpafrön. Är skalet kvar på dom?
 14. Vänta du ett tag till, kroppen behöver nog bara stabilisera sig lite. Du gick ju ned ganska snabbt.
 15. Intressant läsning. Det svåra tycker jag är att jag vill ju bli av med det direkta sötsuget men triggas ibland ändå. När jag äter något med äkta socker i är det otroligt sött för mig men trots det dras mina tankar åt att jag vill äta det ena med det andra. Men till resonemang om att sötningsmedel är "bättre" än socker, jaa kalorimässigt i alla fall, ja kanske men socker är ju naturligt.
×
×
 • Create New...