Jump to content

Märta

Medlem
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Märta's Achievements

(2/7)

7

Reputation

 1. Hoppar på tråden med en fråga. Är det någon som ätit chorella och som blivit illamående av det? Jag åt det i ca två veckor och var illamående till och från, slutade med tabletterna när jag blev riktigt illamående... Vet inte om det alls berodde på dem med det kändes så. Och om det nu berodde på tabletterna var det då avgiftningssymtom eller tålde jag de inte. Har inte vågat testa igen.
 2. Bara så du vet är inte kattungar redo att lämna mamman innan 12 veckors ålder. Detta är inskrivet i ett tillägg till djurskyddslagen, ungen får inte separeras från mamma och syskon innan 12 veckor.
 3. I dag var jag ute på första löprundan sen innan semestern. FF treksport på fötterna. Måste höra med er, jag går runt i mina vivobatefoot ultra på jobbet och trivs fint med det, men i bakhuvudet hör jag hela tiden att när man går på hårda golv skall man ha dämpade skor. Vad säger ni, själv tror jag ju egentligen att det bara är säljsnack men har lite svårt att släppa det.
 4. Undrar om det är någon som har erfarenhet av feelmax? Och framförallt kruuva2? Är riktigt sugen på dessa kängor. Och ytterligare en fråga är om någon handlat från "tunna sulor" och om det funkat bra? Just nu använder jag framförallt skor från vivo barefoot, gillar den skarp! Har även ett par sketchers och vff men de sistnämnda har jag inte kommit igång med.
 5. Märta

  Munsår

  Zendium hjälpte mig med aften år innan jag började med LCHF så det är helt klart en bra tandkräm om man är känslig.
 6. Någon som har testat torka feta mejeriprodukter typ grädde, smetana eller cf? Hade velat ha med men inte bära... Behöver inte stå sig så länge, en vecka efter torkning räcker gott och väl.
 7. Märta

  Munsår

  Innan LCHF hade jag alltid munsår på nyår och min sambos födelsedag, skojar inte... Förmodligen en gång till på våren men det är inget jag lagt på minnet. Efter jag började med LCHF för drygt 1,5 år har jag, vad jag kan minnas haft ett munsår som dessutom var väldigt litet.
 8. Vad jag vet saknar den helt vetenskapligt stöd.
 9. Nästa vecka är det dags att börja torka inför sommarens äventyr. Skall bli en kul utmaning att göra det på LCHF.
 10. Tycker det är svårt med storlekarna på vff. 39 känns bra och stortån fyller ut ordentligt. Men de andra tårna är inte riktigt med. 38 gör ont att gå med. Skall jag då sattsa på 39an som sitter bra eller tro jag kan tänja ut en 38 till att sitta bra?
 11. Har nyligen smakat på torkad lax! Lätt att äta, gott, protein och fettrikt, känns som en produkt som kan ersätta det vanliga "jägarsnuset" med massa russin/ choklad/ nötter om man vill ha något att knapra på då och då. Sen kanske man inte behöver det på LCHF men alternativ för den som vill.
 12. Hallon med vispgrädde? Ät mer riktig mat fungerar för mig.
 13. L-lysin är en aminosyra som förvirrar virusets fortplantning och på så sätt minskas omfattningen av utbrottet. Kort förklarat.
 14. När det kommer till c-vitamin är tex broccoli och paprika bättre källor än appelsin, men jag tvivlar på att det har med c-vitamin att göra. Finns många anledningar till utbrott. Bra att äta vid utbrott är annars lysin. För min del hade jag munsår var fjärde månad innan LCHF, nu har jag mitt första sen starten för 1,5 år sedan, det är dessutom betydligt mindre än tidigare.
×
×
 • Create New...