Jump to content

Silvertejp

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Silvertejp's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

 1. Tack för (så snabbt:) svar! Kan det vara abstinens fast jag inte har ngt sug efter vare sig socker eller annan form av kolhydrater? Med vänlig hälsning,
 2. Hej! Jag har ätit LCHF drygt en vecka. Liberal variant. Syftet var att få jämnare energi då jag upplevde att den svängde. Samt viktnedgång. Jag har inte haft spec mycket omställningssymptom. Delvis illamående och att jag tappat lite matlust. (Lust alltså inte hunger. Jag har dock fått inte bara jämnare energi nivå utan mer energi. Mycket piggare. Samt till del närmast lite uppvarvad. Men/och - jag har fått väldiga sömn problem. Svår att sova och vaknar. Sover va 3 - 4 hper natt mot tidigare 8. Jag klarar mig än så länge men inte i längden. Försökt hitta lite om det på nätet och funnit lite granna. Ngn tipsar om potatis till natten. Har dock inte funnit svar om detta är vanligt symptom? Om det är övergående - eller om en del personer också på sikt kan reagera på detta sätt Tacksam för input
 3. Ok. Tack för svar. Skall tänka på portioner. Jag äter bara mat med under 5 kolhydrater. Och inte spec. Ofta. Håller mig mätt väldigt länge. Jag har gjort det enkelt med frukost och ätit en del turkisk yougurt i stället för omelett. Jag har ingen matlust på morgonen så mycket av andra alt är för mastiga för mig. Har också ngn gång valt yougurt i stället för middag.
 4. Ok. Tack för svar. Skall tänka på portioner. Jag äter bara mat med under 5 kolhydrater. Och inte spec. Ofta. Håller mig mätt väldigt länge. Jag har gjort det enkelt med frukost och ätit en del turkisk yougurt i stället för omelett. Jag har ingen matlust på morgonen så mycket av andra alt är för mastiga för mig. Har också ngn gång valt yougurt i stället för middag.
 5. Jag har precis startat med LCHF. Ca 5 dagar sedan. Anledningen är två : delvis att jag önskar jämnare blodsocker och att gå ned i vikt. (ca 10 kg) Jag hade inte förväntningar om ngt viktras ej heller har jag bråttom. Men efter 5 dagar har jag ökat 2 cm i omgång. (mätt i midja och höft) Och upp i vikt är ju def ingen önskvärd konsekvens. (Har inte en omfattande historia av svältkost etc bakom mig. Men försökt gå ned några gånger) I övrigt inga biverkningar mer än att jag blir ngt illamående. Verkar vara kopplat till de mer fettrika mattätterna Är det ngn som har ngn feedback att ge? Kan också informera att jag har haft svårt att gå ned innan. Gick på VIktväktarna i somras och stod rätt still vid 1400 kalorier. Vid 2000 gick jag upp.
×
×
 • Create New...