Jump to content

Ninja

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Ninja

 • Birthday 11/01/1968

Profile Information

 • Gender
  Male

Ninja's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

 1. Ja, det är stor skillnad. Nu märker jag inget av humörsvängningarna, godissuget, ömheten i brösten eller sömnsvårigheten som jag annars brukar lida av.
 2. Motionerar gör jag redan, tränar på gym 3 ggr/vecka. Jag var på en hälsokontroll för ett tag sedan och hade jättebra värden (trots att sköterskan blev förskräckt när jag berättade hur jag äter och ville ta extra kolestorolprover, men de var ju också bra :-)) Visst skulle jag kunna testa Fakir, eller något annat, men jag har ju hela tiden trott att bara jag börjar köra lite mera strikt, så kommer jag att rasa i vikt som förra gången, men nu har jag ca 12 kilo som jag vill bli av med och de verkar sitta som berget... Tack för tipsen och de goda råden!
 3. Jag har alltid (även innan LCHF) kört 18-timmars fasta eftersom frukost inte är min grej. Dricker dock kaffe med grädde på morgonen men har sedan November ändrat till kaffe med smör och kokosfett istället. Lunch vid 12 och sen middag vid 18-tiden.
 4. Förra gången låg jag mellan 30-40g kh/dag men gick ändå ner ca 0,5 kg i veckan. Får väl försöka ha lite tålamod, men det är inte min starka sida:)
 5. Har aldrig kollat med stickor, inte förra gången heller. Sista veckan har jag inte varit över 10g kh, men annars ligger jag mellan 15-20g. Fettprocenten ligger mellan 75-80% varje dag så jag borde väl vara i ketos? Måttbandet visar -1 cm runt midjan... De böckerna har jag inte läst, tack för tipset!
 6. Jag har kört väldigt liberal LCHF i ett par år, dvs lakrits, pilsner och pizza har slunkit ner ibland. Detta har gjort att vågen inte varit min bästa vän...Sen november har jag dock varit väldigt strikt och inte varit över 20g kh/dag men enligt vågen har jag gått ner 1 kg, vilket jag tycker känns motigt. Första gången jag körde strikt märkte jag skillnad direkt men denna gången verkar det som om min kropp vant sig och envist håller fast i kilona. Kan det vara så? Har någon annan märkt det? I vilket fall tänker jag hålla fast vid LCHF för jag märker ju andra positiva effekter (sömn, hud, PMS mm)
×
×
 • Create New...