Jump to content

allissilla

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by allissilla

 1. Hej!

  Tack för alla tips.

   

  Det blev tillslut ett paket mortadella för det har ju både fett och protein i sig men inget socker och så gurksticks och kaffe med kokkosfett i. I vanliga fall äter jag ett paket bacon och två ägg till frukost med gurka så detta blev lite lite men jag har äggröra på två ägg m smör och basilika med mig till första rasten.

   

  Glad fredag!

 2. Hej alla!

  Jag kommer börja pendla med bil på måndag och det kommer bli en hel del tidiga morgonar. Jag undrar därför om ni har tips på frukost man kan äta bakom ratten som kan förberedas kvällen innan. Jag har tidigare ätit ägg och bacon men det känns lite svårt när jag kör.

   

  Tack!

  Alexandra

 3. Så spännande med alla era svar! Tänk vad kul att detta forum finns.

   

  Efter att ha läst er input så har jag bestämt mig för att fortsätta med mina promenader och satsa på en power walk för att få igång hjärtat någon gång i veckan. Men det jag känner att jag saknar i vardagen är styrkan och funderar på att gå på gym för det. Jag tänkte kolla lite på vad sats erbjuder eller kanske nåt yogapass? Jag behöver gå på klass eller pt tror jag för att bara styrketräna själv tror jag inte kommer hålla i sig. Har ni nåt kul att rekomendera?

 4. Hej Jonas!

   

  Jag är inte särskilt intresserad av träning utan går mest promenader (har två hundar) men ibland kan jag längta efter att ta i lite mer. Mest orolig är jag dock för att jag rör på mig för lite. Jag undrar vad du tycker är ett bra upplägg på lagom motion, alltså vad ska jag göra för att hålla hälsan?

   

  Tack på förhand!

   

  alexandra

   

  ps har ätit mega strikt lchf i sex år i februari

 5. Tack för alla svar!

   

  Det där med gymmet kommer nog inte hända mer än en gång i månaden tror jag. När jag vill röra på mig vill jag ut och det passar rätt bra eftersom jag har två hundar :)

   

  Är det någon som vet om det finns någon forskning på vilken träning och hur mycket som är det man behöver för att få ut alla positiva effekter? Skulle vara intressant se vd de säger.

   

  alexandra

 6. Hej!

  Jag undrar vad som skulle vara en normalnivå av träning. Jag är inte särskilt intresserad av träning men vill ändå hålla min hälsa på en trevlig nivå. Jag äter megastrikt lchf sedan 6 år och har inte haft problem med vikten varken innan eller efter utan gör det utav hälsoskäl. Hur mycket och vilken sorts träning är lagom för att hålla en trevlig hälsa?

  Alexandra

×
×
 • Create New...