Jump to content

andreas95

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

andreas95's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

 1. motivering är ett stort problem för mig om jag inte är riktigt riktigt motiverad slutar det med att jag slutar. sen även fast jag vet att det inte går snabbt att det tar minst 8-12 månader att faktiskt gå ner mycket så tror jag ändå att det bara tar typ 1 månad, och en grej också som var en av anledningarna till att jag sluta första gången var att jag knappt hade gått nere något, första veckan gick jag ner runt 5.2kg o andra runt 0.2-0.4kg vilket gjorde mig irriterade + det att jag hade tröttnat på maten.
 2. Funderar på att börja i februari igen. Men vad ska man äta till frukost då? Eftersom finn crisp har lite för mkt kh och så är det dolda kh i lunchen säkert. Helst något som går att kasta ihop på nån minut och något som mellanmål när jag kommer hem.
 3. kan vara det men jag kommer ihåg innan jag börja me lchf första gången så åt jag samma som jag gjorde innan denna gång o då kände jag inget alls inte ett dugg, o nu mår jag illa, ont i huvudet, känner mig irriterad o less på allt, vet inte riktigt men som sagt så tar jag nog en paus ett tag o testar igen senare nån gång och då förhoppningsvis lyckas :/
 4. tror jag tar en paus från lchf och testar igen senare :/
 5. står att finn crips är typ 4 kh per bit
 6. till frukost äter jag 3 finn krisp me bregott o ost, till lunch eftersom jag går i skolan o vi äter på en restaurang så finns det ca 5 olika rätter vi kan ta, tar wok utan ris dock, en sak till jag glömde nämna har riktigt svårt för grönsaker och mår nästan illa när jag äter det så blir mest av att bara äta köttet vilket inte är mkt alls typ 100g kyckling/kött eller så, sen när jag kommer hem tar jag ca 2-3 finn krisp eftersom jag är fruktansvärt hungrig, o till middag har det blivit ba kyckling med bea, sen har jag även vart ute o gått 1 timme per dag vilket är jävligt jobbigt. gillar inte maten helt enkelt saknar riset, pastan, potatis så enormt att det är helt sjukt
 7. Hejsan, jag väger atm 124.4 kg o börja me lchf i måndags, har kört det förut, körde då i ungefär en vecka o gick ner 5.3kg, men nu när jag börjar jag klarar det inte, jag mår dåligt, gillar inte maten, och är riktigt irriterad någon som har några alternativ/tips?
×
×
 • Create New...