Jump to content

kalmartrissa

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About kalmartrissa

 • Birthday 01/17/1973

kalmartrissa's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

3

Reputation

 1. Jag har bestält whopper utan bröd på BK i jönköping. Fick den fint upplagd på deras salladsfat med grönsaker och extra majo bredvid. Riktigt trevligt.
 2. Jag brukar köpa de där i nät som är hyfsat billiga och ha ett gäng liggande i köket. Har man många samtidigt brukar alltid någon vara ok när man är sugen. Men ska man planera in att ha vid speciellt tillfälle är det värre. :-)
 3. Jag blev positivt överraskad på burger king. Beställde en whopper cheese utan bröd, med extra majo. ( glömde ketchupen) Den serverades jättefint upplagd på en salladstallrik med grönsaker och majo bredvid. Såg mycket trevligare ut än makens vanliga som var invirad i papper.
 4. Tack för alla intressanta svar på min fråga, och vidareutvecklingar av tankegångarna till avsteg från dieten. Just nu är jag väldigt nöjd med att jag lyckades hålla vikten under hela december och julen. Det har nog aldrig hänt förut i mitt liv.
 5. Jag började med LCHF i september för att gå ner i vikt, och det fngerar bra. Inte jättefort men det går nedåt. (tack för alla bra hjälpsidor på kostdoktorns sidor) Nu undrar jag hur jag på bästa sätt undvikar att små avsteg resulterar i viktuppgång. (även om jag vet att den är liten och tillfällig) Ett litet exempel, hemma hos svärmor på julafton serveras bara risgrynsgröt till lunch. Jag är hungrig och vill inte vara krånglig just den här gången och äter artigt lite gröt med kanel på. Hur är bästa sättet att rätta till detta avsteg? Ska jag så fort jag kan äta fett för att bättra på energibalansen? Eller resluterar det då i ökad fettinlagring pga att jag har mycket insulin i blodet? Är det bättre att vänta en längre stund innan jag äter nästa gång så att jag liksom är tillbaka på noll?
×
×
 • Create New...