Gå till innehåll

Syro

Medlem
 • Innehållsantal

  101
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

96 Utmärkt

Om Syro

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ler lite. Du råkar inte vara kvinna? Så där har jag det fortfarande en gång i månaden trots 3,5 år på LCHF. Tyvärr har jag inte någon lösning på problemet men försöker ha tex ölkorv, gurka, blomkål och paprika hemma skuret i bitar att tugga på. Utan dipp.
 2. Den 23 september 2012 startade jag min hälsoresa och hittils har det blivit -22 kg. Det går sakta men säkert. En lång platå hade jag mellan oktober -13 till mars-14 då det inte hände mycket och var väldigt jobbig. Men kläderna blev ju lösare iallafall.

  1. Tiny Tom

   Tiny Tom

   Du vet vad de säger i Det Stora Landet i väster: "Slow and safe...will at least take you there." Kämpa på och bra jobbat!

 3. Härligt! En utmärkt belöning :-)
 4. Mår du riktigt dåligt vill du inte titta åt fet mat eller tunga proteiner.
 5. Det är tungt med utebliven viktnedgång men håll ut så kommer belöningen så småningom. Själv ser min viktkurva ut som ett zigzagmönster men vad som är viktigt är att den rör sig nedåt i små etapper under längre tid. Förr eller senare kommer jag nå i mål det är jag övertygad om eftersom jag inte saknar min gamla kost. Håll ut! Jag tror på att du klarar detta...
 6. Grattis! Vilken prestation...
 7. Äter Lchf sedan slutet av september 2012 och bor också i Trollhättan. Jag har sett nudlarna men har inte känt mig tillräckligt sugen att prova dem än. Nöjer mig med grönsaker och håller mig på ca 20 kolhydrater per dag. Min viktnedgång går sakta men säkert och det är det viktigaste för mig. De få gånger jag ätit ute har det inte varit några problem att byta ut ris /potatis /pasta mot något lämpligare.
 8. Att viktnedgången går sakta gör inget så länge den är säker.

×
×
 • Skapa nytt...