Gå till innehåll

Cederulla

Medlem
 • Innehållsantal

  473
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  8

Cederulla vann senast 2 Februari

Cederulla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 261 Enastående

Om Cederulla

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

1 084 profilvisningar
 1. Cederulla

  ApoA1

  Som jag ser det har du perfekta värden. Apokvot på 0,53 är utmärkt!
 2. Cederulla

  ApoA1

  Kan vi få alla dina värden? Total Kol, HDL, LDL triglycerider och Apo B. Ett enstaka värde säger inte mkt.
 3. Det räcker bra med den förklaringen!
 4. En fundering, varför tatuering? Du är noga med mat och träning och slutat snusa. Antar att du vet vad alla färgerna innehåller...
 5. När läkaren vill sänka ditt LDL. https://youtu.be/YLN8TbksgGc Kort viktig föreläsning.
 6. Så bra! Stå på dig och lycka till!
 7. Hittade en gammal tråd, där det finns lite att fördjupa sig i.
 8. Jag antar att du menar autofagi när du säger rensar. Den sker väl även om man intar kaffe, om jag förstått det rätt. Jag är inte ute efter rätt eller fel. Genuint intresserad att lära mig.
 9. Risken är ju överhängande att du får huvudvärk när du slutar med kaffet. Varför vill du avstå just under fastan? När du inte har för avsikt att ge upp kaffet.
 10. Glömde säga att ACEhämmare, kan ge hosta. Inte så ovanligt. Sen vet jag inte om vilken av dina mediciner som det är om någon.
 11. Det första jag tänker att du borde kolla ditt blodsocker. Diabetes? Som du är inne på kan ju medicinerna, ställa till det. Har du fått göra någon hjärtangiografi? Försök hitta ngn läkare som kan utreda dig. Så där ska du inte ha det! Lycka till!
 12. Eller grönkålspesto, spenatpesto, ta det du gillar.
 13. Gå in på Kostbevakningen och notera vad du äter under åtminstone en dag. Detta för att se hur du ligger till i intag av fett, protein och kolhydrater. Intressant också att se hur din förbränning ser ut. Har du en aktivitetsklocka kan du få en hint om detta. Kalorier kan i vissa fall spela roll. Men stirra dig inte blind på vikten. Du ska känna att du mår bra!
 14. Förmodar att du tar extra salt, vatten och magnesium. Om inte så gör det! Om jag striktar till får jag kramp i magmusklerna, trots salt och magnesium...
×
×
 • Skapa nytt...