Gå till innehåll

Cederulla

Medlem
 • Innehållsantal

  414
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  5

Cederulla vann senast 30 September

Cederulla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 134 Enastående

Om Cederulla

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

952 profilvisningar
 1. Jag vet inte vad det hjälper att vara luttrad i sammanhanget. Det är mkt möjligt att det kommer att visa sig ett orsakssamband mellan influensavaccin och smitta/dödsfall i covid 19. Till dess håller jag mig lite avvaktande att dra för stora slutsatser. Nu får ngn annan säga sitt.
 2. Jag refererar till denna studie som du länkade till. Och du drog dina slutsatser. https://peerj.com/articles/10112/ Jag är försiktig med tolkningar när det gäller statistiska samband. Det är så mkt som spelar in.
 3. Vilka intressenter menar du? Du drar ju själv stora växlar av studien...
 4. Slutsatser Med tanke på det positiva sambandet mellan IVR och antalet dödsfall per miljon som hittades i denna studie, skulle ytterligare undersökning vara värdefullt för att förklara dessa resultat och för att dra slutsatser. Ytterligare arbete med denna forskningslinje kan också ge resultat för att förbättra förebyggandet av COVID-19-dödsfall.
 5. Jag skulle nog vara lite försiktigare i min bedömning, när han tittat på statistiska data. Han antyder även detta i sin slutsats. Men menar också att det är intressant att gå vidare med detta. En stor studie i Brasilien pekade ju mot det omvända.
 6. Ja man vänjer sig. Men personligen tycker jag det är lättare att doppa hela kroppen i kallt vatten. Det är en härlig kick efteråt.
 7. Covid19 en kärlsjukdom? https://www.facebook.com/454857134662780/posts/1743331172482030/
 8. Jag vet inte vem du vill nå ut med budskapet till? Vi på forumet är ju delvis frälsta. Så det måste ju vara gemene man/kvinna du tänker på. I så fall är det för komplicerat och omfattande för att de ska anamma detta om du frågar mig. Jag skulle föreslå ngn form av enklare formulär/enkät där man börjar, för att ringa in ev. problem. Sedan gå vidare med provtagning och din modell.
 9. Lite smått och gott om kaffe. Inte så illa... https://ki.se/forskning/nyfiken-pa-kaffe
 10. Finns vissa personer som kan ha brist på matsmältni gsenzymer. Exvis lipas. Jag kan också bara äta fett i begränsad mängd per gång. Men sprida det under dagen.
 11. Titta närmare på studien. Tycker du gissar mkt nu när du inte vet.
 12. Den här unga kvinnan gör många experiment på sig själv av hur olika hennes blskr ligger i olika situationer mm. https://instagram.com/glucosegoddess?igshid=2omruw2tj4yt
 13. Är det ngn som testat att dricka vinäger med vatten innan man äter ngt sött eller stärkelserikt, för att minska blodsockerhöjning? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28292654/
 14. Lite mer att titta på: https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2018/04/lag-risk-for-skador-vid-mindre-an-tio-standardglas-i-veckan/#comments
 15. Minns tidigt 70 tal när jag i utbildningen var med på min första obduktion. Mannen i fråga var alkoholist som tagit sitt liv. Men minns ännu läkarens ord, kolla ordentligt på kärlen. Så här rena kärl har inga andra karlar i 50 årsåldern. Tyvärr ger det andra defekter med den konsumtionen.
×
×
 • Skapa nytt...