Cederulla

Medlem
 • Innehållsantal

  239
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Cederulla vann senast 12 November 2019

Cederulla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

700 Enastående

Om Cederulla

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

692 profilvisningar
 1. Cederulla

  Tarmflora

  Som du säger är natrium och kalium helt normala.
 2. Cederulla

  Tarmflora

  Kan du lägga ut dina exakta värden?
 3. Cederulla

  Stanna i ketos

  Sen jag började med K2+D3 har jag fått ännu bättre naglar. Blanka och starka!
 4. Cederulla

  Tarmflora

  Då borde det ju utredas varför det är lågt. Har man kaliumbrist blir man ju trött. Om än kaliumbrist inte är så vanligt.
 5. Cederulla

  Tarmflora

  När tog du Na, Kalium senast? Med tanke på din kost och dina tidigare diarréer vore det inte så konstigt att ditt Kalium skulle vara lågt. Därmed dina symtom.
 6. Cederulla

  Tarmflora

  Länk till studien jag syftade på: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665902619300056#bib0020
 7. Cederulla

  Tarmflora

  För mig är den inte så viktig. Har aldrig mätt! Jag mår oftast bra på LCHF, men inte alltid. Man kan enl studier vara i ketos upp till 75 gr kolhydrater per dag. Senaste åren nog legat på 35 till 50 gr per dag. I början var jag mer strikt.
 8. Cederulla

  Tarmflora

  Ibland måste vi lyssna till kroppen mer än hur det borde vara...Vi är individer och viss kost passar oss bättre eller sämre. Jag har märkt senaste åren att jag blir mätt längre om jag äter lite mer kolhydrater. Ändå inte speciellt stora mängder när jag testat. LCHF sedan 2009.
 9. Cederulla

  Tarmflora

  Mjölken finns i många vanliga livsmedelsaffärer. Kefiigrynen förökar sig hela tiden. Så det är inget problem. Hör av dig om du ändrar dig. Lycka till!
 10. Cederulla

  Tarmflora

  Man gör det av ohomogeniserad fullfet ekologisk mjölk och tibetanska kefirgryn som får stå i rumstemp. Är du intresserad kan jag skicka dig lite gryn och länka dig instruktioner.
 11. Cederulla

  Tarmflora

  Då bordre du testa att dra ner på proteinet och lägga till grönsaker. Prova detta minst en vecka eller två för att se vilken effekt det ger. Ps. Kefir innehåller lite laktos i och med att svamparna äter laktos. Hemmagjord kefir innehåller ca 50 olika stammar av probiotika.
 12. Cederulla

  Tarmflora

  Ca 0,75 gr per kilo kroppsvikt. brukar man allmänt säga. Äter man för mkt bryts proteinet också ner till glukos.
 13. Cederulla

  Tarmflora

  Hur mkt fett och protein äter du per dag?
 14. Cederulla

  Tarmflora

  Det är mer och mindre gifter i allt vi äter. Allt detta fett gör ju att allt går rakt igenom! Så vill du väl inte leva? Du mår ju inte bra som det är nu.
 15. Cederulla

  Tarmflora

  Utav din beskrivning så är det ju tydligt att du borde dra ner på fettet. Antingen börja med det eller fasta. Börjar du med fastan så börja sedan försiktigt med fett igen. Och vore jag du skulle jag lägga till grönsaker och kefir och gärna lite ost. Kefirgryn kan du få av mig och göra egen kefir.