Cederulla

Medlem
 • Innehållsantal

  168
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Cederulla vann senast 5 Oktober 2018

Cederulla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

509 Enastående

Om Cederulla

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

544 profilvisningar
 1. Gör så. Du vet att det finns alternativ och kan förena nytta med nöje.
 2. Åk till Palma! Finns fler ställen också. http://www.ginecologasmallorca.com/
 3. Tack alla som stöttar. Nils, har faktiskt fått honom att börja med K2 och D3 för ca 2 mån sedan. Skulle även vilja få honom att äta aged garlic vilket finns randomiserade studier på. Men han vill inte äta tabletter. Han har också ett riktigt lågt blodtryck. Jag tror i alla fall att jag har honom på min sida snart. Har räknat ut alla hans lipidkvoter, insulinresistens mm. Han har superba värden. På Strokcenter tog man inte ens Aporna!!!
 4. Ja han försökte. Men de kör sitt vanliga spår. De tror på sitt och är övertygade eller påtvingade viss ordination enligt gängse kutym.
 5. Jag håller med. Och därför vill jag föreslå något "mildare" exempelvis omega 3, aged garlic eller alkohol. Men han är en person som vill ha bevis och siffror för att övertygas. Egentligen tror jag inte han behöver ngt. Men psykologiskt tror jag det vore bra. Han står mellan läkarens ordination och min uppfattning.
 6. Nej det är alldeles korrekt. Men jag tänker föreslå ngn typ av förtunning istället för det ordinerade. Blev otydligt beskrivet.
 7. Behöver hjälp! Min man är ordinerad statiner mm. för en stroke som troligen hände för 6år sedan, vid en operation av en medfödd utvidgning av aortan som utgår från hjärtat. Han har fina värden och jag vill inte att han ska äta statiner. Är det någon som vet ngn siffra på hur mkt omega 3, aged garlic och alkohol kan medverka till blodförtunning jämfört med trombyl eller liknande.
 8. Om ovanstående inte gör ngn effekt.Kolla dina skökdkörtelhormoner.
 9. Har du mått prima tidigare? Du ser ung ut och tränar vad jag förstår. Då skulle jag lägga till lite rotfrukter för att få lite mer kolhydrater. Prova det ett tag och utvärdera. Lycka till!
 10. Dessa ämnen finns ju även naturligt i andra livsmedel. https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/nitrat-nitrit-och-nitrosaminer
 11. Statins stimulate atherosclerosis and heart failure: pharmacological mechanisms https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25655639
 12. Livet är inte rättvist. Vissa har bra gener och kan leva i princip hur som helst och leva ett långt liv trots rökning, undermålig kost och ingen motion. De är inte så många men de finns. Har träffat på dessa unika människor.
 13. Cederulla

  K2 vitamin

  Har hittat en randomiserad studie i ämnet än så länge. 0http://vitamink2.org/menaquinone-7-supplementation-improves-arterial-stiffnes/#
 14. Värt att tänka på. https://werlabs.se/artiklar/binjureutmattning?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=DSA_Broad&utm_term=Broad&utm_content=none&utm_target=b2c&utm_type=acq&utm_country=se&gclid=CjwKCAjwza_mBRBTEiwASDWVvuIwc9jG3XUclW24xMLhMV7IXXzDiju8Cn19ksnEXTdZnPCcw72ffRoCQtIQAvD_BwE
 15. Det var också kloka ord. Ibland kan det vara svårt att balansera rätt. Men vi är vuxna allihop och kan säga ifrån om något känns käpprätt åt skogen.