Jump to content

Cederulla

Medlem
 • Posts

  534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Cederulla last won the day on May 31

Cederulla had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,278 profile views

Cederulla's Achievements

Gammal i gården

Gammal i gården (4/7)

1.4k

Reputation

 1. "Den världsberömde tyska advokaten Reiner Fuellmich förbereder en s.k. class action mot en rad myndigheter och politiska institutioner för brott mot mänskligheten i samband med hanteringen av coronan. Här intervjuar han Dr. David Martin som under två decennier kartlagt forskningen och patenten på det aktuella området omkring SARS-virus, spikproteiner och mRNA-preparat." https://rumble.com/vjqnjz-ystein-rnne-139-bevisen.html
 2. Ja vi ska ifrågasätta allt och källgranska innan vi sprider saker vidare. Man har gått ut och dementerat (från hans klubb) att det var lögn om att han var vaccinerad eller haft covid.
 3. Christian Eriksen var inte vaccinerad och hade inte haft covid!
 4. I förhållande till fördelarna i form av minskad risk för allvarlig sjukdom per 100 000 vaccinerade, anses risken för oväntade biverkningar (spikproteinets toxicitet ) ha underordnad betydelse. Det du tar upp anses vara en effekt av att kroppen under tio till femton månader efter vaccinering kan drabbas av problem som förstäks av intensiv fysisk träning. En rad liknande beskrivningar finns på Internet som talar i samma riktning. Sannolikt kommer man i fortsättningen avråda idrottsmän från att hårdträna under en längre tid efter vaccinering. Vad har du för referenser på detta?
 5. Här är studien, hoppas den går att läsa... https://www.cell.com/cell-metabolism/fulltext/S1550-4131(21)00102-9?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS1550413121001029%3Fshowall%3Dtrue#secsectitle0030
 6. Så konstigt. Jag kan läsa den och är inte prenumerant.
 7. Vad som händer i cellerna vid överträning. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dn.se/sport/forskare-kan-ha-lost-gatan-om-vad-som-ar-for-mycket-traning/&ved=2ahUKEwj12OzB-8HxAhXypIsKHZj-Bd4QFnoECBQQAg&usg=AOvVaw2egoyXFUcrjEmbQ4WPW5of&cshid=1625145840183
 8. Här de aldrig funderat kring hemokratos? Vad är ditt blodvärde? https://lakemedelsboken.se/kapitel/mage-tarm/leversjukdomar.html
 9. Jag har läst, men har inga referenser i minnet. Men man pratar ofta om vaskulära problem, där bl.a hjärtklappning ingår. Jag har ganska många bekanta som vittnar om detta inklusive mig själv. Gick bort med östrogen. Men nu 20 år senare börjat få mer extra slag trots östrogen. Ibland får jag känslan att viss mat kan trigga. 24 timmars ekg kan ju ge ngt.
 10. Som du är inne på, är det ganska troligt att det är hormonellt. Men märkligt att det inte gett med sig när du började med östrogen. Visst kan stress också påverka. Men det är ju ett relativt vanligt klimakteriebesvär. Skulle nog ändå kolla upp det, om det vore jag.
 11. Ja, man måste alltid kolla referenserna. Den här ger jag inte mkt för. Baserad på enkäter, då kan man aldrig säga att det finns ett orsakssamband.
 12. Referenser: Studierna i American Journal of Therapeutics 8, 345-357 (2001) samt Magnesium Research 2012; 25 (1): 28-39 Jag har kollat igenom Magnesium Research 2012; 25 (1): 28-39 och det är en randomiserad dubbelblind studie och kan inte heller se att det finns några intressekonflikter.
 13. Det är olika från läkare till läkare. Det borde inte vara så. Fick mitt östrogen för 20 år sedan när jag nästan helt slutade sova. Prova i 3 mån så utvärderar vi sedan. Efter en månad sov jag som vanligt igen. Det är i princip det symtom jag fick. Lite hjärtklappning ett tag och morgonkräkningar som i början av en graviditet.
 14. Magnesiumoxid bättre upptag än man tidigare trott. https://kurera.se/forskning-ger-magnesiumoxid-upprattelse/
 15. Håller med om att sökfunktionen är kass. Blir irriterad varje gång jag ska söka ngt...
×
×
 • Create New...