Jump to content

Cederulla

Medlem
 • Posts

  534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Cederulla

 1. "Den världsberömde tyska advokaten Reiner Fuellmich förbereder en s.k. class action mot en rad myndigheter och politiska institutioner för brott mot mänskligheten i samband med hanteringen av coronan. Här intervjuar han Dr. David Martin som under två decennier kartlagt forskningen och patenten på det aktuella området omkring SARS-virus, spikproteiner och mRNA-preparat." https://rumble.com/vjqnjz-ystein-rnne-139-bevisen.html
 2. Ja vi ska ifrågasätta allt och källgranska innan vi sprider saker vidare. Man har gått ut och dementerat (från hans klubb) att det var lögn om att han var vaccinerad eller haft covid.
 3. Christian Eriksen var inte vaccinerad och hade inte haft covid!
 4. I förhållande till fördelarna i form av minskad risk för allvarlig sjukdom per 100 000 vaccinerade, anses risken för oväntade biverkningar (spikproteinets toxicitet ) ha underordnad betydelse. Det du tar upp anses vara en effekt av att kroppen under tio till femton månader efter vaccinering kan drabbas av problem som förstäks av intensiv fysisk träning. En rad liknande beskrivningar finns på Internet som talar i samma riktning. Sannolikt kommer man i fortsättningen avråda idrottsmän från att hårdträna under en längre tid efter vaccinering. Vad har du för referenser på detta?
 5. Här är studien, hoppas den går att läsa... https://www.cell.com/cell-metabolism/fulltext/S1550-4131(21)00102-9?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS1550413121001029%3Fshowall%3Dtrue#secsectitle0030
 6. Så konstigt. Jag kan läsa den och är inte prenumerant.
 7. Vad som händer i cellerna vid överträning. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dn.se/sport/forskare-kan-ha-lost-gatan-om-vad-som-ar-for-mycket-traning/&ved=2ahUKEwj12OzB-8HxAhXypIsKHZj-Bd4QFnoECBQQAg&usg=AOvVaw2egoyXFUcrjEmbQ4WPW5of&cshid=1625145840183
 8. Här de aldrig funderat kring hemokratos? Vad är ditt blodvärde? https://lakemedelsboken.se/kapitel/mage-tarm/leversjukdomar.html
 9. Jag har läst, men har inga referenser i minnet. Men man pratar ofta om vaskulära problem, där bl.a hjärtklappning ingår. Jag har ganska många bekanta som vittnar om detta inklusive mig själv. Gick bort med östrogen. Men nu 20 år senare börjat få mer extra slag trots östrogen. Ibland får jag känslan att viss mat kan trigga. 24 timmars ekg kan ju ge ngt.
 10. Som du är inne på, är det ganska troligt att det är hormonellt. Men märkligt att det inte gett med sig när du började med östrogen. Visst kan stress också påverka. Men det är ju ett relativt vanligt klimakteriebesvär. Skulle nog ändå kolla upp det, om det vore jag.
 11. Ja, man måste alltid kolla referenserna. Den här ger jag inte mkt för. Baserad på enkäter, då kan man aldrig säga att det finns ett orsakssamband.
 12. Referenser: Studierna i American Journal of Therapeutics 8, 345-357 (2001) samt Magnesium Research 2012; 25 (1): 28-39 Jag har kollat igenom Magnesium Research 2012; 25 (1): 28-39 och det är en randomiserad dubbelblind studie och kan inte heller se att det finns några intressekonflikter.
 13. Det är olika från läkare till läkare. Det borde inte vara så. Fick mitt östrogen för 20 år sedan när jag nästan helt slutade sova. Prova i 3 mån så utvärderar vi sedan. Efter en månad sov jag som vanligt igen. Det är i princip det symtom jag fick. Lite hjärtklappning ett tag och morgonkräkningar som i början av en graviditet.
 14. Magnesiumoxid bättre upptag än man tidigare trott. https://kurera.se/forskning-ger-magnesiumoxid-upprattelse/
 15. Håller med om att sökfunktionen är kass. Blir irriterad varje gång jag ska söka ngt...
 16. Du väger 70 kg. Många råder till ca 1 gr per kilo kroppsvikt. Eller mer. Så minst 70 gr protein.
 17. Verkar som att du får i dig alldeles för lite protein. Gå in på kostbevakningen och kolla hur fördelningen ser ut på en dag.
 18. Intressant, vilken nivå av protein och kolhydrater. Har också gått upp sista åren med LCHF.
 19. Håller med om att beslutet inte är lätt på något vis. I mitt inlägg lät jag nog mkt positiv till vaccinering vilket inte är fallet. Är restrktiv till mediciner allmänt, tills jag inser att jag uttömt andra möjligheter. Att få personer metabolt friska i en så stor omfattning under så kort tid är en utopi enligt mig. Visst vore det bra, men hur många decennier skulle detta ta?Jag respekterar vars och ens beslut och anser att det inte är svart eller vitt på ngt sätt.
 20. Många av de som hamnat på IVA har inte levt efter de riktlinjer som krävs. Vissa tror att de är skyddade bara de fått sprutan. Och ni som är så emot vaccin tycker jag borde få jobba på IVA en månad. Det är unga och gamla, tjocka, smala och vältränade som hamnar där. Har insidertips från läkare som jobbar på IVA!
 21. Har också efter en del studerande och övervägningar vaccinerat mig. Moderna fick jag. Hade jag erbjudits Astras hade jag tackat nej. Efter tre veckor hade jag antikroppar. Ingen biverkning. Andra dosen 31/5.
 22. Varför minst 3 tim mellan intag av D3 och K2?
 23. Pappa troligen. Tyvärr fick jag inte göra ngn arteriografiundersökning idag. Märkligt, sa att de inte hade tid. Ska försöka få göra det senare. Då ska ni få veta.
 24. Torkar mina nässlor. Då kan jag smyga in dem i många olika rätter.
×
×
 • Create New...