singoalla

Medlem
 • Innehållsantal

  38
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

95 Utmärkt

Om singoalla

 • Rank

Senaste besökare till profilen

147 profilvisningar
 1. Motion och hjärt-kärlsjukdomar

  Också en intressant studie. http://umu.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A1010255&dswid=-2116
 2. Motion och hjärt-kärlsjukdomar

  Intressant studie av Fredrik Nyström som publicerades i juni. Inte så bra att träna hårt. . http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0179401
 3. Smörgås

  Enligt min uppfattning är det totala kolhydratintaget som gäller. Sen väljer man vilken nivå som passar bäst för ens välbefinnande och hälsa. Strikt, måttlig eller liberal.
 4. Smörgås

  Om jag äter 8 gr kolhydrater per dag är det strikt lchf.
 5. Smörgås

  Om du äter 1 knäckebröd per dag tycker jag det är ok. 8 gr kolhydrater. Förutsatt att du är striktare resten av dagen.
 6. Slö, trött och hängig med LCHF?

  Bra att du har en ny läkartid. Diskutera om hen kan sätta ut medicinen. Jag känner två i min närhet som får liknande symtom av för hög dos. Värt att testa.
 7. Frukt och dess nyttigheter, vitaminer mm

  Vilka vitaminer är du ute efter? Kolla vitaminer i frukter på matkalkyl.se Jag tycker frukt är överskattat. Ät grönsaker och ägg istället.
 8. Slö, trött och hängig med LCHF?

  Kost ska det vara.
 9. Slö, trött och hängig med LCHF?

  Kolla dina thyroideaprover. De påverkas av denna kostnad. Du behöver troligtvis justera dosen.
 10. Artros?

  Tycker inte att jag förändrar mitt sätt att äta under sommaren. Gluten har jag skippat sen länge. Inga födoämnesallergier. Ej tagit bort mejerier. Något att prova kanske.
 11. Artros?

  För mig kan jag se ett mönster att sommaren oftast medför mer besvär. Fuktig luft och åska påverkar mig.
 12. Artros?

  Tack för era råd. Tar redan de kosttillskott som jala nämner. Rör på mig. Ej överviktig. Måttlig LCHF sen 2009. Får prova öka på med benbuljong och gelatin. Men som sagt åldern påverkar också. Vi är inte evigt unga trots allt. Blir svårt för mig att nolla kolhydraterna. Vi får se.
 13. Artros?

  Efter två trauman på samma höft 2015.Har jag haft problem av och till med stelhet och smärta i bäckenet. Svårt att ställa mig upp och börja gå. Är jag väl igång inga större problem. Besvärsfri vissa perioder och sen återkommer det hela. Även i vissa fingerleder ömhet och stelhet, som också kommer och går. Artros? Tips på mat, kosttillskott eller träning?
 14. Jag kollar för att det är intressant och för att se hur mkt exempelvis bröd kan höja blodsockret. Äter jag måttlig LCHF ligger mitt blodsocker stabilt kring 4.9 till 5.1 mmol. Jag kollar ibland. Så även mitt blodtryck.
 15. Jag kollar för att det är intressant och för att se hur mkt exempelvis bröd kan höja blodsockret. Äter jag måttlig LCHF ligger mitt blodsocker stabilt kring 4.9 till 5.1 mmol.