singoalla

Medlem
 • Innehållsantal

  108
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

singoalla vann senast 5 Oktober 2018

singoalla hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

282 Enastående

Om singoalla

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

447 profilvisningar
 1. singoalla

  Levervärden - P-ALAT och P-ASAT

  Vet bara allmänt att vissa läkemedel påverkar levervärden. Diskutera detta med din läkare.
 2. singoalla

  Högt blodtryck

  Vissa kvinnor kan få ett förhöjt bltr i klimakteriet. Tror att det sitter en receptor på östrogenet som reglerar kärlen bl.a . När det sjunker får vissa problem.
 3. singoalla

  Levervärden - P-ALAT och P-ASAT

  Använder du ngt läkemedel eller kosttillskott?
 4. singoalla

  Levervärden - P-ALAT och P-ASAT

  CRP indikerar en trolig infektion av ngt slag.
 5. singoalla

  Farligt när LCHF blir vetenskapsresistent

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16467234?dopt=Abstract
 6. singoalla

  Farligt när LCHF blir vetenskapsresistent

  Det finns en stor studie WHI som pågick i 8 år. Där kunde man inte se ngt positivt resultat av ett ökat intag av frukt och grönt på varken hjärt och kärlsjukdom eller cancer. Men man minskade också fettintaget och ökade på spannmål bönor mm.
 7. singoalla

  Muskelmasse% och fett%

  Mäter vågen bara fett och muskler? De flesta vågar brukar också mäta skellett o vatten i kroppen. Tycker det låter orimligt med en så hög procent muskler.
 8. Bra. Kollat B12 och järnvärden?
 9. Ett tips är att kolla din sköldkörtel. Viktuppgång och trötthet är vanliga symtom.
 10. Håller med dig Maria. Är så otroligt trött på att man för tillfället fokuserar på köttkonsumtion och flyg. Det är delvis som att sila mygg och svälja kameler. Helheten och de stora bovarna pratas det sällan om. Flyget är en del men diskutera de andra också tack!
 11. Ja det kan man tycka. Men det är ett annat problem. Ska vi göra skillnad måste det hanteras på helt andra nivåer om vi ska få till ett mer hållbart samhälle. Både nationellt och internationellt.
 12. Oj vad jag saknar en lite bredare diskussion kring koldioxidutsläppen både nationellt och internationellt. Som sagt det är absolut inte bara flyget. Tycker att man fokuserar mkt på dess utsläpp. Sjöfarten är ännu värre men det pratas det mer sällan om och tillverkningsindustrin vilken också ligger högt på listan. Kan ngn säga mig varför? Personligen är jag mer orolig för nedskräpningen av haven.
 13. singoalla

  Robins Provsvar

  Skulle jag vara dig skulle jag även kolla MS. På grund av din ålder och dina känslor i fötterna. Du får vända på många stenar. Lycka till!
 14. singoalla

  Rödbetsjuice

  Det beror på hur mkt du dricker och varför. Träning,tävling eller kärlhälsa. Kväveoxiden vidgar kärlen och gör dem mer elastiska. Som jag förstått det i den forskning som finns. 1 dl per dag är lagom om man tänker på kärlen.
 15. singoalla

  Migrän, frusen och lågt BS

  Tack erik2. Blir intressant att följa utvecklingen i forskningen kring migrän. Det finns en del nya spår på gång. Har själv migrän därav mitt intresse. Fast oftast bara 3 ggr per år. Har haft det sen 16 års ålder. Ingen skillnad när jag nu fyllt 64.