Jump to content

Farmor kaisi

Medlem
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

About Farmor kaisi

 • Birthday 01/19/1990

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Farmor kaisi's Achievements

(2/7)

61

Reputation

 1. Konstigt, för jag har oxå ibland ful fäg i ansiktet på morgonen o blåa läppar! det går över så småningom när jag fått upp farten , Har frisk utseende med röda kinder efter lite stress o aktiviteter av vardagsslag .Min syster har noterat samma sak. Mitt blodtryck är lågt, frisk fö. Har ätit LCHF nu i drygt fyra år. Kan ej komma på vad det beror på just i mitt fall?
 2. Detta var tråkigt att läsa om för vi använder just mandelmjöl rikligt undet osttäcket på fiskgratänger i ugn!! Vi har alltså fått i oss mer än vi kunde ana oss.... Jag misstänker nu att det är flera fabrikörer som försöker lura oss att köpa just LCHF-produkter, man kan alltså inte lita på någon längre...
 3. Jag ser en möjlighet för dig att göra nytta i samhället, samtidigt som du tjänar ditt levebröd o gör nytta, nämligen ta in utbrända personer till dig o dina höns så blir det en winwin-situation som gagnar alla. Ser en stor potential hos dig i din optimism, det kan "stänka" lite på andra oxå med god framgång. Jag menar om du nu skulle bli arbetslös nån gång igen... Du har något starkt naturligt i dig, en gåva helt enkelt, kan inte riktigt förklara det...anammar det från dina väldigt speciella originella inlägg O vi vet ju var du får den naturliga vardagliga kraften ifrån... .
 4. Sen jag ökade på kokosfett så har jag inte haft lust att göra några LCHF-efterrätter ens, otroligt underbart! Så öka på fettet du oxå en vecka eller så....! Värt att testa!
 5. Testa oil-pulling med kokosfett istället för att borsta tänderna med tandkräm o borste i en vecka!
 6. Farmor kaisi

  Buljong

  Det här med vinäger, vad gör den för gott i buljongen?
 7. Jag skulle använda den absolut i fröbrödsdeg eller under den rivna osten i fröbröd som jag ofta har på plåten iefter halva gräddningstiden. Gott! Du kan oxå använda det i fiskgratäng under osttäcket. Jag slänger aldrig något, hittar alltid på nåt...
 8. Farmor kaisi

  Buljong

  Hallååå alla kasta i n t e bort fettet, det är ju det vi ska ånjuta fattar ni väl!
 9. Jag slänger in min dröm, barn med alla dessa sk autoimmuna sjukdomar med massa mediciner o restriktioner redan när de år små! Ketogenkost trappvis o sedan på med mkt kokosfet oxåt! Cancerpatienter, ketogenkost o kokosfett, ni ser hur jag tänker i min drömvärld . Har ni haft de tankarna nån gång? Jag har aldrig läst detta nånstans men jag tror att dessa tankar har tänkts.... ( nu var jag våghalsig, lilla jag)
 10. Intressant ämne hörni, jag säger som förut, jag bidrar gratis isf!
 11. Johanna, Bruce Fife skrev oxå om "Herxheimer-effekt" i sin bok. Som jag uppfattade så när kroppen börjar läkas så mår man sämre! Du kan ju söka just på det ordet i datorn. Du har ju börjat med mera av vårt dundermedicin, kokosfett, så det kan vara just sån process i din kropp? Alltså, ha detta i åtanke oxå men ej enbart. Skall till jobbet, har ej tid att utveckla ämnet klarare, önskar dig god jakt på svare!
 12. Johanna, ang kokosfett så skrev Bruce Fife att om du har hereditet för alzheimer , danssjuka, als, parkinsson, ms eller annan sådan sjukdom i släkten så skall du äta upp till 5 msk per dag men om du bara vill hålla dig frisk så räcker det med 2 msk. Du kan ju använda det i all din matlagning eller ta det rakt upp o ned i teet som du gör, har jag läst. Jag med! Förresten, hur gör du exackt din benbuljong? Jag har blivit sugen på soppor med rotsaker i o skulle vilja testa på att bara koka på ben en gång. Alltså vad har du för ben, hur länge o vad har du i sedan mot slutet? Kul om du svarar. Jag har ju testat länge ägg o fisk o tycker inte att jag har blivit så mycket bättre på något särskilt sätt så nu blir det kött igen! Ni vet höst, det är grytornas o soppornas tid (långkok)
 13. Samtidigt som det är så viktigt att de måste avstå det som blir till socker i våra kroppar, det är inte så klart alla gånger att det är just den där heliga potatisen.....Nutritionskunskap för folket, ja tack
 14. Angående just halsbränna så får jag det oxå om jag äter maten i fel ordning, dvs kolhydrater före fettet! Dårför tar jag rent kokosfett en dessersked innan varje måltid för säkerhets skull. Har en teori om detta men eftersom jag är en autodidakt forskare i min egen hälsa så ligger jag lågt....Alltså pröva ni oxå göra så, fettet före kolhydrater en tid iaf.
×
×
 • Create New...