Gå till innehåll

Rolle

Medlem
 • Innehållsantal

  62
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

70 Utmärkt

Om Rolle

 • Rank

Senaste besökare till profilen

370 profilvisningar
 1. Alla brunnslock i Kommunen bör bytas ut, för att lättare fånga nyfikna. " Tunga brunnslock innebär en onödig belastning och risk för den som tömmer brunnar. Av arbetsmiljöskäl bör lock kunna öppnas av en person och då är ett brunnslock av lätt material bäst. Vi vill uppmana dig som är fastighetsägare att byta ut tunga lock till ett i lättare material. " Tureborgare får se upp i grannkommunen!!
 2. Att ge Hund o Katt Veganmat var bra, hörde ja i ett radioprogram i dag, Veganer får alla näringsämnen så det bör även djuren få. Men kan inte svara. Vi får vända på detta genom att mala ner veganer och testa så inte djuren dör. Av näringsbrist. 😆 Kanske också Svt skulle smaka.
 3. "Bannern" har legat ute på BBC News satellitkanal hela kvällen, Low-Carb diets... Vad kostar det? måste vara en stabil fabrikant vilken känner sig hotad.
 4. Ännu en Häst i soppan, eller samma,.Lyssna i P1 kl 11,03 .
 5. Inte bara TV sprider sina idéer, Göteborgsvarvet blev ett påhopp om köttätande. Med eller utan tröja ! www.tommytappar.se
 6. Nu när det är tillåtet med böneutrop, får vi ordna med våra utropare, att bara äta nyttigt LCHF. I alla större samhällen, flera gånger per dag.
 7. Synd om kossorna, vilka anklagas för sina utsläpp. I dagens GP låter det annorlunda. http://www.gp.se/nyheter/debatt/kossan-är-ingen-klimatbov-ät-kött-med-gott-samvete-1.5221049 Rolle
 8. I skolan var det vanliga namnet "skosula" när det serverades lever. I dag klagar alla på kossornas utsläpp, men här kommer dagens sanning. http://www.gp.se/nyheter/debatt/kossan-är-ingen-klimatbov-ät-kött-med-gott-samvete-1.5221049 Inte nådigt ?
 9. Rolle

  Ägg

  Första larmet kom 2004 med att fisken i östersjön var smittad med dioxin, att sedan den sovande myndigheten tar 14 år för att larma om att fiskmjöl är smittat vilket de glada hönsen inte vet. Bara att beklaga.
 10. Rolle

  Matrådgivare

  Nu börjar sambandet mellan din upptäckt och radioprogrammet den 29/2 -16 kl 12,10. Det gick ut på att det skulle göras en stor studie, men billig, för att få folk att lära sig äta riktigt genom att komma hem till folk och titta vad de har i sina kylskåp och äter. Detta radioprogram höll på i 30 minuter utan att ange vad för medicin det skulle vara. Så går tvätten till för att få sälja vad som tillverkas.
 11. Vi fortsätter att skratta, om en som aldrig gjort rätt, har bättrat sig. http://www.lakartidningen.se/Opinion/Debatt/2016/02/Lang-skarmtid-kan-leda-till-depression-hos-unga/#comments 1 RÄTT
 12. Rolle

  TV-mat nu igen!

  Barnen som lekte med frön som mat, var väl programmerade att nämna B12 och näringsinnehåll, skall bli trevligt att se när de nackar hönsen som sprang ikring.
 13. Rolle

  Fråga Doktorn

  Kryss i taket, det tog fem år för att höra o veta hur man stavar rätt till LCHF !! Hon måste tränat innan !!
 14. Förstår inte syftet med Ditt LCHF-ätande, för ingen kan vara så lat att man svälter ihjäl, räcker inte tiden till rekommenderar ja att du skaffar en "Slow-Cocker" vilken du laddar på morgonen med ett kilo högrev + lite kryddor och vätska, tryck på knappen, 8 timmar senare sätter du till grönsaker vilka värms sakta i en kvart, nu kan du äta en underbar mör stek, med det tillsatta fettet som behövs. Risken för "torrkokning" är minimal då grytans temperatur är ca 50 grader. Disk? inget problem för en lat, det finns inget som bränner fast i en keramisk gryta vid den temperaturen. behöver du mat under tiden, återstår bara dina korvar, kanske en bit Pick-salami tillverkad av 156 gr köttråvara per 100 gr färdig korv. Lycka till !
 15. Håll ut ! Det tog mig fem år att få mitt ex i NJ att äta rätt, så du är inte ensam. Nästa kamp är att få dagens RCT-studie att gälla för oss diabetiker, angenämt. http://www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Nya-ron/2015/10/Lagt-intag-av-rott-vin-gav-battre-lipidprofil-hos-vuxna-med-typ-2-diabetes/
×
×
 • Skapa nytt...