Gå till innehåll

Rolle

Medlem
 • Innehållsantal

  62
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Rolle

 1. Alla brunnslock i Kommunen bör bytas ut, för att lättare fånga nyfikna. " Tunga brunnslock innebär en onödig belastning och risk för den som tömmer brunnar. Av arbetsmiljöskäl bör lock kunna öppnas av en person och då är ett brunnslock av lätt material bäst. Vi vill uppmana dig som är fastighetsägare att byta ut tunga lock till ett i lättare material. " Tureborgare får se upp i grannkommunen!!
 2. Att ge Hund o Katt Veganmat var bra, hörde ja i ett radioprogram i dag, Veganer får alla näringsämnen så det bör även djuren få. Men kan inte svara. Vi får vända på detta genom att mala ner veganer och testa så inte djuren dör. Av näringsbrist. 😆 Kanske också Svt skulle smaka.
 3. "Bannern" har legat ute på BBC News satellitkanal hela kvällen, Low-Carb diets... Vad kostar det? måste vara en stabil fabrikant vilken känner sig hotad.
 4. Ännu en Häst i soppan, eller samma,.Lyssna i P1 kl 11,03 .
 5. Inte bara TV sprider sina idéer, Göteborgsvarvet blev ett påhopp om köttätande. Med eller utan tröja ! www.tommytappar.se
 6. Nu när det är tillåtet med böneutrop, får vi ordna med våra utropare, att bara äta nyttigt LCHF. I alla större samhällen, flera gånger per dag.
 7. Synd om kossorna, vilka anklagas för sina utsläpp. I dagens GP låter det annorlunda. http://www.gp.se/nyheter/debatt/kossan-är-ingen-klimatbov-ät-kött-med-gott-samvete-1.5221049 Rolle
 8. I skolan var det vanliga namnet "skosula" när det serverades lever. I dag klagar alla på kossornas utsläpp, men här kommer dagens sanning. http://www.gp.se/nyheter/debatt/kossan-är-ingen-klimatbov-ät-kött-med-gott-samvete-1.5221049 Inte nådigt ?
 9. Rolle

  Ägg

  Första larmet kom 2004 med att fisken i östersjön var smittad med dioxin, att sedan den sovande myndigheten tar 14 år för att larma om att fiskmjöl är smittat vilket de glada hönsen inte vet. Bara att beklaga.
 10. Rolle

  Matrådgivare

  Nu börjar sambandet mellan din upptäckt och radioprogrammet den 29/2 -16 kl 12,10. Det gick ut på att det skulle göras en stor studie, men billig, för att få folk att lära sig äta riktigt genom att komma hem till folk och titta vad de har i sina kylskåp och äter. Detta radioprogram höll på i 30 minuter utan att ange vad för medicin det skulle vara. Så går tvätten till för att få sälja vad som tillverkas.
 11. Vi fortsätter att skratta, om en som aldrig gjort rätt, har bättrat sig. http://www.lakartidningen.se/Opinion/Debatt/2016/02/Lang-skarmtid-kan-leda-till-depression-hos-unga/#comments 1 RÄTT
 12. Rolle

  TV-mat nu igen!

  Barnen som lekte med frön som mat, var väl programmerade att nämna B12 och näringsinnehåll, skall bli trevligt att se när de nackar hönsen som sprang ikring.
 13. Rolle

  Fråga Doktorn

  Kryss i taket, det tog fem år för att höra o veta hur man stavar rätt till LCHF !! Hon måste tränat innan !!
 14. Förstår inte syftet med Ditt LCHF-ätande, för ingen kan vara så lat att man svälter ihjäl, räcker inte tiden till rekommenderar ja att du skaffar en "Slow-Cocker" vilken du laddar på morgonen med ett kilo högrev + lite kryddor och vätska, tryck på knappen, 8 timmar senare sätter du till grönsaker vilka värms sakta i en kvart, nu kan du äta en underbar mör stek, med det tillsatta fettet som behövs. Risken för "torrkokning" är minimal då grytans temperatur är ca 50 grader. Disk? inget problem för en lat, det finns inget som bränner fast i en keramisk gryta vid den temperaturen. behöver du mat under tiden, återstår bara dina korvar, kanske en bit Pick-salami tillverkad av 156 gr köttråvara per 100 gr färdig korv. Lycka till !
 15. Håll ut ! Det tog mig fem år att få mitt ex i NJ att äta rätt, så du är inte ensam. Nästa kamp är att få dagens RCT-studie att gälla för oss diabetiker, angenämt. http://www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Nya-ron/2015/10/Lagt-intag-av-rott-vin-gav-battre-lipidprofil-hos-vuxna-med-typ-2-diabetes/
 16. Gör om det, om du kan, inte bara man. http://www.svt.se/killer-magic/kokar-ett-harkokot-agg-i-sina-kalsonger
 17. Första tipset är att inte köpa ägg som är tvättade, för de håller sig inte länge, de torkar ut i skalet. De skall hålla en månad minst utan att gulan börjar rinna. Jag har fördelen att få ägg med två gulor och 97 gram/st, nackdelen är att skalen blir tunna, då hönan inte förstår att det behövs mer material till stora ägg. När skall det komma en äggkokare som klarar stora ägg? Finns det kanske kokare enligt induktionsprincipen? Får prova i Crook-Pot'en.
 18. http://www.yrsel.com/ywp/epleys-behandlingsmanover-mot-losa-partiklar-i-vanster-bakre-baggang/ Kristallsjukan verkar vara komplicerad behandling, kanske bäst att anlita sjukvården. Länken visar en av de två behandlingarna som används, men den kan även självläka efter några veckor.
 19. Låter som en släng av kritallsjukan, med yrsel. http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Kristallsjuka---godartad-lagesyrsel/
 20. Kanske kostbevakningen.se passar?
 21. Det kan vara svårt att veta om det är bara bikarbonaten som verkar, kanske kan vara rödvinet, som det sägs här i tråden att tungan blir blå, får man alla sprektalfärgerna bör den bli vit, candidan skall normalt bara föekomma i tarmen.
 22. Ja du MKJ såg inte din tunga, ingen bild?,men vit var den och då kom ja på att det var samma hos mig i början av LCHF-starten. I dag är den dessutom tärd av min höga ålder, så det är ingen ide att jämföra. Tvättar den dagligen (nästan) med starkt medel! Bikarbonat
 23. Kanske skulle ja tillägga att i början av de 7 år jag åt LCHF var det mitt problem nu har ja botat den åkomman. Candidan gör inte ont, vad jag vet.
 24. Bra förslag, föreslår att alla räcker ut sin tunga, och lägger ut en bild här. Var det inte så att doktorn sa" Räck ut din tunga och säg ÄÄÄÄÄÄÄäää" Vi lågkolhydratare brukar få Candida som visar sig så som du skriver.
×
×
 • Skapa nytt...