Jump to content

Rolle

Medlem
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Rolle

 1. Att ge Hund o Katt Veganmat var bra, hörde ja i ett radioprogram i dag, Veganer får alla näringsämnen så det bör även djuren få. Men kan inte svara.

  Vi får vända på detta genom att mala ner veganer och testa så inte djuren dör. Av näringsbrist. 😆

  Kanske också Svt skulle smaka.

  • Like 1
  • Haha 2
 2. Första larmet kom 2004 med att fisken i östersjön var smittad med dioxin, att sedan den sovande myndigheten tar 14 år för att larma om att fiskmjöl är smittat vilket de glada hönsen inte vet. Bara att beklaga. 

 3. Nu börjar sambandet mellan din upptäckt och radioprogrammet den 29/2 -16 kl 12,10.

  Det gick ut på att det skulle göras en stor studie, men billig, för att få folk att lära sig äta riktigt genom att komma hem till folk och titta vad de har i sina kylskåp och äter. Detta radioprogram höll på i 30 minuter utan att ange vad för medicin det skulle vara. Så går tvätten till för att få sälja vad som tillverkas.

  • Like 1
 4. Förstår inte syftet med Ditt LCHF-ätande, för ingen kan vara så lat att man svälter ihjäl, räcker inte tiden till rekommenderar ja att du skaffar en "Slow-Cocker" vilken du laddar på morgonen med ett kilo högrev + lite kryddor och vätska, tryck på knappen, 8 timmar senare sätter du till grönsaker vilka värms sakta i en kvart, nu kan du äta en underbar mör stek, med det tillsatta fettet som behövs. Risken för "torrkokning" är minimal då grytans temperatur är ca 50 grader. Disk? inget problem för en lat, det finns inget som bränner fast i en keramisk gryta vid den temperaturen. behöver du mat under tiden, återstår bara dina korvar, kanske en bit Pick-salami tillverkad av 156 gr köttråvara per 100 gr färdig korv. Lycka till ! :)

  • Like 3
 5. Första tipset är att inte köpa ägg som är tvättade, för de håller sig inte länge, de torkar ut i skalet. De skall hålla en månad minst utan att gulan börjar rinna. Jag har fördelen att få ägg med två gulor och 97 gram/st, nackdelen är att skalen blir tunna, då hönan inte förstår att det behövs mer material till stora ägg. När skall det komma en äggkokare som klarar stora ägg? Finns det kanske kokare enligt induktionsprincipen? Får prova i Crook-Pot'en. :(

  • Like 2
×
×
 • Create New...