Gå till innehåll

Rolle

Medlem
 • Innehållsantal

  62
 • Gick med

 • Besökte senast

Inlägg postad av Rolle

 1. Alla brunnslock i Kommunen bör bytas ut, för att lättare fånga nyfikna.

  Tunga brunnslock innebär en onödig belastning och risk för den som tömmer brunnar. Av arbetsmiljöskäl bör lock kunna öppnas av en person och då är ett brunnslock av lätt material bäst. Vi vill uppmana dig som är fastighetsägare att byta ut tunga lock till ett i lättare material. "

  Tureborgare får se upp i grannkommunen!! 

  • Gilla 1
  • Haha 4
 2. Att ge Hund o Katt Veganmat var bra, hörde ja i ett radioprogram i dag, Veganer får alla näringsämnen så det bör även djuren få. Men kan inte svara.

  Vi får vända på detta genom att mala ner veganer och testa så inte djuren dör. Av näringsbrist. 😆

  Kanske också Svt skulle smaka.

  • Gilla 1
  • Haha 2
 3. Första larmet kom 2004 med att fisken i östersjön var smittad med dioxin, att sedan den sovande myndigheten tar 14 år för att larma om att fiskmjöl är smittat vilket de glada hönsen inte vet. Bara att beklaga. 

 4. Nu börjar sambandet mellan din upptäckt och radioprogrammet den 29/2 -16 kl 12,10.

  Det gick ut på att det skulle göras en stor studie, men billig, för att få folk att lära sig äta riktigt genom att komma hem till folk och titta vad de har i sina kylskåp och äter. Detta radioprogram höll på i 30 minuter utan att ange vad för medicin det skulle vara. Så går tvätten till för att få sälja vad som tillverkas.

  • Gilla 1
 5. Förstår inte syftet med Ditt LCHF-ätande, för ingen kan vara så lat att man svälter ihjäl, räcker inte tiden till rekommenderar ja att du skaffar en "Slow-Cocker" vilken du laddar på morgonen med ett kilo högrev + lite kryddor och vätska, tryck på knappen, 8 timmar senare sätter du till grönsaker vilka värms sakta i en kvart, nu kan du äta en underbar mör stek, med det tillsatta fettet som behövs. Risken för "torrkokning" är minimal då grytans temperatur är ca 50 grader. Disk? inget problem för en lat, det finns inget som bränner fast i en keramisk gryta vid den temperaturen. behöver du mat under tiden, återstår bara dina korvar, kanske en bit Pick-salami tillverkad av 156 gr köttråvara per 100 gr färdig korv. Lycka till ! :)

  • Gilla 3
 6. Första tipset är att inte köpa ägg som är tvättade, för de håller sig inte länge, de torkar ut i skalet. De skall hålla en månad minst utan att gulan börjar rinna. Jag har fördelen att få ägg med två gulor och 97 gram/st, nackdelen är att skalen blir tunna, då hönan inte förstår att det behövs mer material till stora ägg. När skall det komma en äggkokare som klarar stora ägg? Finns det kanske kokare enligt induktionsprincipen? Får prova i Crook-Pot'en. :(

  • Gilla 2
 7. Har det kommit tillbaka igen eftersom du tvättar den? Jag har f ö v provat bikarbonat men det gjorde ingen skillnad på min tunga.

  Det kan vara svårt att veta om det är bara bikarbonaten som verkar, kanske kan vara rödvinet, som det sägs här i tråden

  att tungan blir blå, får man alla sprektalfärgerna bör den bli vit, candidan skall normalt bara föekomma i tarmen.

 8. Såg din tunga ut som jag beskrev i första inlägget?

   

  Hade du ingen sådan beläggning innan du började med LCHF?

  Ja du MKJ såg inte din tunga, ingen bild?,men vit var den och då kom ja på att det var samma hos mig i början av LCHF-starten.

  I dag är den dessutom tärd av min höga ålder, så det är ingen ide att jämföra. Tvättar den dagligen (nästan) med starkt medel!

  Bikarbonat

 9. Bra förslag, föreslår att alla räcker ut sin tunga, och lägger ut en bild här. :D 

  Var det inte så att doktorn sa" Räck ut din tunga och säg ÄÄÄÄÄÄÄäää"

  Vi lågkolhydratare brukar få Candida som visar sig så som du skriver.

  Kanske skulle ja tillägga att i början av de 7 år jag åt LCHF var det mitt problem

  nu har ja botat den åkomman. Candidan gör inte ont, vad jag vet.

  • Gilla 1
 10. Bra förslag, föreslår att alla räcker ut sin tunga, och lägger ut en bild här. :D 

  Var det inte så att doktorn sa" Räck ut din tunga och säg ÄÄÄÄÄÄÄäää"

  Vi lågkolhydratare brukar få Candida som visar sig så som du skriver.

×
×
 • Skapa nytt...