Gå till innehåll

JazzBass

Medlem
  • Innehållsantal

    1
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JazzBass

  • Rank
    Nyanländ
  1. Jag har testat en del, men inte JO:s tips att börja med en neutral olja och avsluta med en mer smakrik sort. De enda majonnäserna jag gjort som inte åkt i soporna genast efter provsmakning är de jag gjort på enbart vanlig billig raffinerad rapsolja, tyvärr. Men, jag ska absolut testa JO:s metod nästa gång jag gör majonnäs. Av de icke-neutrala oljorna jag provat har avokadoolja varit den mest lovande, den har en är riktigt god smak men majonnäsen blev nästan lika motbjudande som de jag testat göra på olivolja eller kallpressad rypsolja. Väldigt många olivoljor har tyvärr en motbjudande besk
×
×
  • Skapa nytt...