Jump to content

frkGeek

Medlem
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

About frkGeek

 • Birthday 07/20/1985

Profile Information

 • Location
  Stockholm
 • Interests
  Nörd med förkärlek för struktur, postitlappar,lchf, tv-spel, organisering och logistik.

Contact Methods

 • Skype
  cedolk

frkGeek's Achievements

(2/7)

23

Reputation

 1. Jag äter medicin dagligen som gör mig extremt muntorr och ska nu diskutera med min tandläkare hur vi ska lösa detta. Jag har sedan tidigare en del problem med tänderna då jag haft en ätstörning och ska även få mera tandvård då jag numera äter medicin livet ut. Min kost har ju ändrat en hel del men inte allt, oilpuling gör en del men jag känner fortfarande att jag saknar mina flourtabletter jag hade förut för detta. Några tankar? Tips? Erfarenheter?
 2. PMS dieten menas det choklad? Själv kollapsarmagen mer eller mindre varje gång min pms går igång, för jag ökar omedvetet kolhydraterna men ska försöka undvika det nu.
 3. Åh jag ser få fram emot det här - har jag ju bara en månad innan jag firar "tre år som frisk" där LCHF var en stor del av min resa!
 4. Jag kommer tyvärr inte och inte fått svar på mal ifrån fiket, förlåt för inaktivetet. Sjukdom i familjen och jag ligger själv med feber :/
 5. Jag ska ringa fiket och kolla imorgon, det sista jag fick tag på vart att dom hade öppet till 19 bara. Men annars finns det flera fik i gallerian, men inte lika mysigt.
 6. Jag har valt att forstätta med Celcius, LCHF eller inte, det är något jag har valt att ha i min "godkända" kost för det är det som fungerar för mig. För mig är de faktiskt det enda som inte skapar sötsug, en smothie med hallon skapar mer sötbehov ibland och ibland kan en ruta choklad väcka behovet. Lyssna på din kropp vad den säger och hur du själv reagera på det.
 7. frkGeek

  Proteinpulver

  Vill undvika vassle pga laktoskänsligheten, men har hittat ett kosttillskott så kanske provar med det förs och ser om jag kan köra vassle sen, just nu försöker jag bosta min ketondrift så fösöker hålla mig på lite proteriner för tillfället. Oh får kolla in den, många tips nu och svårt att veta vart jag ska börja
 8. frkGeek

  Proteinpulver

  Oh - ska fundera på vad jag kan ha för spännande hemma, har du någon bild på den du kan skicka? Sweet, det finns en likande i plats på IKEA. Tog hem den igår för att se funktionaliteten. Tack! Ska titta in den på clas helt klart!
 9. Jag kör sats, trivs enormt och finns många bra ställen att träna på. Jag varierar enormt mellan gym, pass och löppas ute i Solna området
 10. Någon som kan tipsa om butik i Sthlm?
 11. Ah sorry - jag bara följde trådarna och antog att det var så det var upplagt, ska se om jag kan ändra
 12. Inte mer än kvällstid, antar efter kontorstid om alla har 8-17 jobb?
 13. Jag har lyckats få tag på Kung Markatta via min förening, vi ska faktiskt göra egna hudvårdsprodukter så vi kommer göra en beställning. Priser verkar landa på runt hundralappen ink frakt ( ser ut just nu som 96kr kg). VI kommer inte göra av med allt och undrar om några vill haka på?
 14. Har inte hittat lägre pris varken på nätet eller lokalt bär jag ringt mina matbutiker i området, därför jag gått vidare med det här. Spec när priserna kommer öka under våren också,
×
×
 • Create New...