Jump to content

frkGeek

Medlem
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by frkGeek

 1. Jag äter medicin dagligen som gör mig extremt muntorr och ska nu diskutera med min tandläkare hur vi ska lösa detta. Jag har sedan tidigare en del problem med tänderna då jag haft en ätstörning och ska även få mera tandvård då jag numera äter medicin livet ut. Min kost har ju ändrat en hel del men inte allt, oilpuling gör en del men jag känner fortfarande att jag saknar mina flourtabletter jag hade förut för detta. Några tankar? Tips? Erfarenheter?
 2. PMS dieten menas det choklad? Själv kollapsarmagen mer eller mindre varje gång min pms går igång, för jag ökar omedvetet kolhydraterna men ska försöka undvika det nu.
 3. Åh jag ser få fram emot det här - har jag ju bara en månad innan jag firar "tre år som frisk" där LCHF var en stor del av min resa!
 4. Jag kommer tyvärr inte och inte fått svar på mal ifrån fiket, förlåt för inaktivetet. Sjukdom i familjen och jag ligger själv med feber :/
 5. Jag ska ringa fiket och kolla imorgon, det sista jag fick tag på vart att dom hade öppet till 19 bara. Men annars finns det flera fik i gallerian, men inte lika mysigt.
 6. Jag har valt att forstätta med Celcius, LCHF eller inte, det är något jag har valt att ha i min "godkända" kost för det är det som fungerar för mig. För mig är de faktiskt det enda som inte skapar sötsug, en smothie med hallon skapar mer sötbehov ibland och ibland kan en ruta choklad väcka behovet. Lyssna på din kropp vad den säger och hur du själv reagera på det.
 7. frkGeek

  Proteinpulver

  Vill undvika vassle pga laktoskänsligheten, men har hittat ett kosttillskott så kanske provar med det förs och ser om jag kan köra vassle sen, just nu försöker jag bosta min ketondrift så fösöker hålla mig på lite proteriner för tillfället. Oh får kolla in den, många tips nu och svårt att veta vart jag ska börja
 8. frkGeek

  Proteinpulver

  Oh - ska fundera på vad jag kan ha för spännande hemma, har du någon bild på den du kan skicka? Sweet, det finns en likande i plats på IKEA. Tog hem den igår för att se funktionaliteten. Tack! Ska titta in den på clas helt klart!
 9. Jag kör sats, trivs enormt och finns många bra ställen att träna på. Jag varierar enormt mellan gym, pass och löppas ute i Solna området
 10. Någon som kan tipsa om butik i Sthlm?
 11. Ah sorry - jag bara följde trådarna och antog att det var så det var upplagt, ska se om jag kan ändra
 12. Inte mer än kvällstid, antar efter kontorstid om alla har 8-17 jobb?
 13. Jag har lyckats få tag på Kung Markatta via min förening, vi ska faktiskt göra egna hudvårdsprodukter så vi kommer göra en beställning. Priser verkar landa på runt hundralappen ink frakt ( ser ut just nu som 96kr kg). VI kommer inte göra av med allt och undrar om några vill haka på?
 14. Har inte hittat lägre pris varken på nätet eller lokalt bär jag ringt mina matbutiker i området, därför jag gått vidare med det här. Spec när priserna kommer öka under våren också,
 15. frkGeek

  Proteinpulver

  har du länk? Har några, men många läcker. Tyvärr för mycket carbs.
 16. Jag har ev fått tag på storhink deo. kokosfett, kommer inte använda allt själv så tänkte höra om folk är intresserade att haka på, kostnaden verkar i dagsläget hamna på runt 125-140kr kg.
 17. Fiket vid bussstationen är mitt förslag.
 18. frkGeek

  Proteinpulver

  Ska testa, får se vad för bra muggar jag har hemma.
 19. frkGeek

  Proteinpulver

  Jag har bett om innehålsföreckning för att läsa på mer
 20. frkGeek

  Proteinpulver

  Ja, tidigare har jag kört ett som var nollade kolhydrater, men funderar på byta ut och bara få bort all form av vassle samt mejeri en period framöver.
 21. frkGeek

  Proteinpulver

  Gillar verkligen tanken, hur gör du med förvaring om du inte har tillgång till kylskåp under dagen? Klumpar det lätt sig?
 22. frkGeek

  Proteinpulver

  Är det du du kör själv? hur är smaken?
 23. frkGeek

  Proteinpulver

  Vad har folk för tips på proteinpulver som inte är vasslebaserat, försöker mer och mer gå över till Paleo men jag märker att min kropp reagerar bra på proteinpulver efter träning och sen äta ett mål med ägg senare under dagen. Hur gör ni andra?
 24. Jag skulle vilja skapa fram en lista med alla fantastiska tips om vilka ställen i Sthlm området som har något bra för oss LCHF-are. Jag ser tre kategorier: Fik & Restauranger - ställen som har färdigt på menyn eller anspassar. Specialbutiker - hälsokost, butiker med inriktning på hälsokost osv. Matbutiker med bra utbud - om din lokala butik har något special för lchf. Skriv gärna ditt tips kortfattat i början av ditt inlägg så ska jag sedan sammanfatta allt i en inlägg och försöka hålla det uppdaterat framöver, gärna i punktform och glöm inte bifoga en adress så vi andra kan hitta dit. Ett exempel Primaten - http://primaten.org/ Bra utbud på ekoligsk lunch och fika. Ligger i Centrala Uppsala. Dag Hammarskjölds väg 58. Nedanför kan man gärna skriva personliga kommentarer om stället, men vill försöka hålla en enkel lista och betyg kan vara så olika för alla.
×
×
 • Create New...