Jump to content

Kittas

Medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Reputation

5 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jönköping
 1. Tack för rådet. Ska kanske inte kolla vågen dagligen. Har börjat på Friskis men bara med seniordans. I och för sig ganska svettigt.
 2. Jag gick ner 6,2 kilo på de första 7 veckorna. Sedan hände något. Idag 14 dagar senare väger jag 0,5 kilo mer - alltså en viktreducering med 5,7 kilo istället. Vad kan jag göra för fel. Blir desperat när vågen inte visar på rätt håll. Har ju ytterligare minst 10-15 kilo att bli av med.
 3. Jo det är sant - men bör vara försiktig att tala om att man äter LCHF. Mycket nedlåtande miner. Nämnde det på VC till en kostrådgivare - usch vad fult. Du ska äta Lätta, margarin och lättprodukter. Att ersättningen i lättprodukter är mycket ersatt med E-ämnen var inte farligt. Nu har jag i nystart varit och tagit en massa prover som blodsocker, kolestorol och blodfetter. Utan att tala om att jag ska testa ny mat - utan för att jag är kraftig och vill veta hur jag ligger till. Hoppas nästa gång jag träffar min läkare att han ska fundera över hur jag gjort. Hoppas också på att prover längre faram ska visa bättre resultat än vid startpunkten. Skulle vara himla kul att kunna "bräcka" dem med LCHF.
 4. Jag har läst Matrevolutionen två gånger. Tar det som min "Bibel". Tror inte hon skulle läsa den. Ingår inte i Socialstryelsens rekommendationer.
 5. Jag och min man började vid nyår med att ta tag i våra liv. Vi kör inte strikt efter menyer men följer "lagarna" för bra mat. Jag har gått ner 3.6 kilo och min man 3.2 kilo. Jättenöjda. Vi provade det under 2 månader för 6 år sedan. Därefter åkte vi på semester och allt blev pannkaka. Vi bodde på hotell i Sydamerika där frukosten bestod av vitt bröd, mjuka kakor och söta goda frukter - ananas, papaya, vindruvor, mango m m. Vi var bjudna hem till folk med goda middagar vilka inte följde strikt vårt program heller. När vi kom hem återupptog vi inte den rätta kosten - tyvärr. Jag upplevde vid den tiden att det var fruktansvärt mycket tid vid spisen. Då följde vi menyer och handlade därefter. Nu känns det enklare när det får bli fritt från fantasin. Detta försök denna gång är min utmaning mot syster och Vårdcentral. Där säger man ät lihgtproduker - Lättta inte Bregott - och E-ämnen i maten är inte farligt i alla dessa skräpprodukter. Jag avstår från de råden och ska köra mitt eget race. Min syster jobbar på den VC och är väldigt anti mot mitt försök att gå ner i vikt på mitt sätt och må bra. Jag har lyckats med att få ta prover på blodsocker och kolestrol och blodfetter nu innan min LCHF-start. Vet inte hur länge det ska dröja innan jag ska be att få ta prover nästa gång för att ev kunna bevisa att proverna blev bättre.Jag mår bättre, växtvärk i armar och axlar är borta, ingen halsbränna mer och aldrig hungrig. Jag åt VV-mat en gång i tiden. Funkade inte. Min man gick ner 5 kg och jag 0,5 kg. Dessutom hungrig ibland så man hade behövt en sömntablett och somnat. Nu ska jag vinna mot Min syster, Vårdcentralen och vissa andra som misstänkliggör den här kosten.
 6. Är det inte blandat med vanligt socker? jag söker rent Stevia. Vet inte om det finns i Sverige. Jag får mitt från Brasilien där det har använts i många år.
 7. Jag har en väninna som gjort en operation för att gå ner i vikt. Hon fryser jämt efter detta.
×
×
 • Create New...